H Gigi Hadid φόρεσε το eyeliner με τον πιο συγκλονιστικό και minimal τρόπο και πρέπει να το δείτε

Τη Gigi Hadid πολύ την αγαπάμε. Όλες τις οι εμφανίσεις, εντός και εκτός πασαρέλες αποτελούν πηγή έμπνευσης για εμάς και είναι αρκετές οι φορές που τις έχουμε αντιγράψει. Ο Patrick Ta από την άλλη, είναι ο προσωπικός της make up artists και ένας από τους πιο ταλαντούχους και διάσημους.

Όταν αυτοί οι δύο συναντιούνται το αποτέλεσμα είναι ένα μικρό, έργο τέχνης. Η Hadid άλλωστε είναι η μούσα του Ta ο οποίος λατρεύει τα χαρακτηριστικά της. Αυτός είναι ο λόγος που κάθε look που δημιουργεί κάνει θραύση στο Instagram.

Το

τελευταίο όμως είναι η επιτομή του minimal και πρέπει να το αντιγράψετε asap.

O Ta δημιούργησε μία ευθεία γραμμή στο βλέφαρο της Hadid με ένα λευκό eyeliner και είναι ότι ωραιότερο έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Ναι, είναι πανεύκολο και μπορείτε να το υιοθετήσετε τώρα αμέσως.

Μπορείτε αν το δημιουργήσετε και με λευκό μολύβι ματιών. Δεν χρειάζεται να έχετε το ταλέντο του celebrity make up artist. Σταθερό χέρι μόνο χρειάζεται και τόλμη αφού αν και είναι απλό παραμένει εξεζητημένο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) στις 26 Φεβ, 2020 στις 1:23 μμ PST

Όσο αφορά το υπόλοιπο μακιγιάζ, ο Ta τόνισε τις βλεφαρίδες με δύο στρώσεις μαύρη μάσκαρα δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση ενώ κράτησε την επιδερμίδα λαμπερή και άψογη. Στα ζυγωματικά άπλωσε μια ροζ απόχρωση blush ενώ τα χείλη ήταν super λαμπερά χάρη στο nude lip gloss.

Για να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο το βλέμμα η Hadid μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα sleek chic κότσο με χωρίστρα στη μέση.

Κεντρική photo: Dominique Charriau/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

To hair look της Maya Ηawke είναι η καλύτερη πρόταση για εσάς που θέλετε να ανανεωθείτε ενόψει της Άνοιξης

Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι η νέα πρέσβειρα του αγαπημένου σας beauty brand

Keywords
Τυχαία Θέματα