Κώστας Βουτσάς: Όσα περιέγραψε η αδερφή του από τις τελευταίες ημέρες του σπουδαίου ηθοποιού

10:14 27/2/2020 - Πηγή: People

Μαζί ήρθαν με τους γονείς τους από την Πόλη πριν από 8 δεκαετίες. Δύο γονείς και πέντε παιδιά εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Ένα απ΄αυτά έμελλε να διαγράψει μια καριέρα γεμάτη φως, γεμάτη λάμψη και σε αντίθεση με αρκετούς συναδέλφους του, γεμάτη από ηρεμία και καλή ζωή. Ο Κώστας Βουτσάς δεν έζησε μόνος ούτε μέσα σε άσχημη ψυχολογική διάθεση τα τελευταία του χρόνια. Είχε μια γυναίκα, έκανε ένα παιδί που τον γέμιζε, «έφυγε»

γεμάτος.

Αυτό ακριβώς περιέγραψε στα λόγια της στον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Τετάρτης η αδερφή του Νίνα Βουτσά, που εξέφρασε και την μεγάλη της χαρά που ο αδεφός της θα ταφεί με λαϊκό προσκύνημα.

«Την περασμένη Παρασκευή πήγα και τον είδα, είχε πάρα πολύ καλή επαφή, αλλά δεν μιλούσε γιατί του είχαν κάνει την τραχειοστομία. Αλλά με κοίταζε καλά καλά και το βλέμμα του αυτό το ξέρω εγώ, ήταν βλέμμα αγάπης γιατί με έβλεπε λυπημένη. Δεν παραπονέθηκε ποτέ ο Κώστας και δεν παραπονιόταν ποτέ. Ήταν χρόνια που είχε το πρόβλημα με τους πνεύμονες και την καρδιά του, αλλά δεν παραπονιόταν. Ήταν χαρούμενος, πάντοτε μας χάριζε το γέλιο. Ήταν κοντά μας πάντα. Σε όλους. Λάτρευε την οικογένειά του. Αγαπούσε όλο τον κόσμο.

Είμαι πολύ περήφανη που είχαν τον Κώστα αδελφό. Και να σας πω και κάτι άλλο που έχω συγκινηθεί σήμερα πάρα πολύ, θα γίνει αύριο λαϊκό προσκύνημα για τον Κώστα. Που να φαντάζονταν η μανούλα μου και ο πατέρας μου όταν ήρθαν από την Πόλη με πέντε πράγματα, ότι ένα παιδί τους θα τους τιμούσε τόσο πολύ. Θα τους τιμούσε. Γιατί αυτό είναι τιμή για την οικογένειά μου ότι αύριο θα γίνει λαϊκό προσκύνημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κώστας Βουτσάς, Όσα,kostas voutsas, osa