Κώστας Βουτσας: Οι αποκαλύψεις που έκανε για τη ζωή του δέκα χρόνια πριν στον Σταύρο Θεοδωράκη

Δέκα χρόνια πριν ο Κώστας Βουτσάς, εργένης τότε, είχε μιλήσει στον Σταύρο Θεοδωράκη και στους Πρωταγωνιστές για τη ζωή του, τις δουλειές που έκανε μικρός, τις ταινίες και τις θρυλικές ατάκες του και φυσικά τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του.

«Δέκα χρόνια πριν, στο σπίτι του Κώστα Βουτσά. Ο πιο γλυκός τεντιμπόης του ελληνικού κινηματογράφου. Ο άνθρωπος που όλοι θα θέλαμε στο κυριακάτικο τραπέζι μας.
Τρυφερός, προσηνής, αληθινός. Οι ταινίες του θα ομορφαίνουν τα βράδια μας και θα ελαφραίνουν τις ψυχές μας. Πραγματικά αξέχαστος», ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης

δημοσιεύοντας αυτή τη συνέντευξη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Βγάζαμε πολλά λεφτά, πάρα πολλά λεφτά, δεν μπορεί να φανταστείς. Χάρη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη βέβαια, η Αλίκη μας ανέβασε. Ο μισθός ήταν 1.400 δραχμές και εγώ έπαιρνα μεροκάματο 6.000!

Όταν ήμουν μικρός, μου έδωσε η μάνα μου ένα κασελάκι και πουλούσα τσιγάρα στο δρόμο ή πουλούσα κάρβουνα στην πλατεία δικαστηρίων, ή ήμουν αβανταδόρος παπατζή. Ό,τι λεφτά έπαιρνα τα έδινα στη μάνα μου και η μάνα μου μού έδινε χαρτζιλίκι. Προσπαθούσα επειδή ο πατέρας μου ήταν κομμουνιστής να είμαι εντάξει για να μην πουν «ο γιος του κομμουνιστή είναι αλήτης, κλέφτης». Με σημάδεψε πολύ η Κατοχή, ο Εμφύλιος, αλλά λόγο του πατέρα μου που ήταν κομμουνιστής, δεν έγινα αλήτης.

Τώρα που με βλέπω στις ταινίες λέω ήμουν καλός, καλοφτιαγμένος, ομορφούλης, με τα μάτια μου…», έλεγε ο Κώστας Βουτσάς κοιτώντας πίσω στα χρόνια που έζησε.

View this post on Instagram

Επίσκεψη στο σπίτι του Κώστα Βουτσά δέκα χρόνια πριν. Για τους Πρωταγωνιστές. Ήταν εργένης τότε. Όσο μου έφτιαχνε σαλάτα, εγώ φωτογράφιζα. Δείτε το βίντεο στο fb μου.

A post shared by Σταύρος Θεοδωράκης (@stavrostheodorakis) on Feb 26, 2020 at 12:42pm PST

Ο Κώστας Βουτσάς αναφέρεται ακόμα στις θρυλικές ατάκες του: «Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα», όπως και το «Φσσσστ Μπόινγκ», «Κατίνα σαλαμάκι» τα οποία ήταν κείμενα και όχι αυτοσχεδιασμοί, αλλά ο ίδιος τα ανέδειξε με τον τρόπο του μέσα στο ρόλο.

Όσα είπε για τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του:

«Η Σπεράντζα Βρανά μου έλεγε «να είσαι ο εαυτός σου και ας είσαι λάθος». Ζήσαμε πολύ έντονα μαζί. Της έκανα ένα ατόπημα πολύ άσχημο. Ήμουν πολύ άτακτος άνθρωπος, πολύ τσαχπίνης. Ετοίμαζε το νυφικό της να παντρευτούμε και εγώ της έστειλα προσκλητήριο με την Έρρικα Μπρόγιερ.

Η Θεανώ μου σημάδεψε τη ζωή προς το καλύτερο. Έχω πει ψέματα στις γυναίκες, άμα δεν πεις ψέματα δεν μπορείς να επιβιώσεις. Η Θεανώ το ήξερε ότι την απατούσα. Έχω μετανιώσει για τη Θεανώ, την ταλαιπώρησα πάρα πολύ.

Γυναίκα χωρίς σεξ δεν γίνεται, αλλά τώρα που είμαι 78 χρονών, μη λέω βλακείες, δυσκολεύομαι πολύ. viagra δεν παίρνω, αλλά κάτι γίνεται.»

Δείτε εδώ όλα όσα είχε εξομολογηθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Βουτσάς: Ο αποχαιρετισμός της Finos Film στον αγαπημένο ηθοποιό

Άνθιμος Ανανιάδης – Έυη Καραγιάννη: Το «αντίο» τους στον Κώστα Βουτσά

Κώστας Βουτσάς: Συγκινεί η Μάρθα Καραγιάννη αποχαιρετώντας τον καλό της φίλο – «Λυπάμαι Κωστάκη που δεν μπορώ να…»

Keywords
Τυχαία Θέματα