H Courteney Cox έκανε επιτέλους τη σωστότερη beauty κίνηση ever

Η Courteney Cox το είχε παρακάνει τα τελευταία χρόνια με τις επεμβάσεις στο πρόσωπο της, τα botox και τα filler. Λίγο ακόμη και δεν θα την αναγνωρίζαμε. Προφανώς ήταν μια κρίση ηλικία που την έκανε να επισκέπτεται τόσο συχνά τον προσωπικό της πλαστικό χειρουργό και επίσης η φίλη Jennifer δεν μπορούσε να την πείσει για το αντίθετο.

Έρχεται όμως κάποια στιγμή που αναθεωρούμε στη ζωή μας, όλες ακόμη κι οι celebrities. Αυτό

ακριβώς συνέβη και με την Cox η οποία αποφάσισε επιτέλους να αφαιρέσει τα fillers από το πρόσωπο της και να δούμε και πάλι την παλιά και γνώριμη Monica.

Πιθανότατα έπαιξε ρόλο και το νέο της συμβόλαιο με την L’ Oreal αφού η Cox είναι το νέο πρόσωπο του γνωστού brand και όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσε να λανσάρει κρέμες περιποίησης ή προϊόντα μακιγιάζ προβάλλοντας ένα “πλαστικό” πρόσωπο. Η ίδια βέβαια μίλησε ανοιχτά σε συνέντευξη που έδωσε τελευταία με αφορμή τη συνεργασία της με την γνωστή εταιρία.

Όπως λοιπόν δήλωσε πράγματι περνούσε μια έντονη περίοδο αφού ένιωθε ότι μεγαλώνει επικίνδυνα κάτι πολύ δύσκολο όταν βρίσκεται κανείς στον συγκεκριμένο χώρο. Το Hollywood δεν μπορεί εύκολα να δεχτεί τις ώριμες γυναίκες, τις περιθωριοποιεί κι εκείνες με τη σειράς τους κάνουν ότι περνά από το χέρι τους ώστε να δείχνουν νέες.

Η Cox όμως δεν είχε συνειδητοποιήσει την υπερβολή μέχρι που ήρθε η στιγμή που κοίταξε στον καθρέφτη της και είδε μία άλλη. Δεν έμοιαζε με τον εαυτό της και αυτό την τρομοκράτησε. Έπρεπε να δεχτεί τα σημάδια του χρόνου και να πορευτεί με ότι εκείνος της χάριζε και όχι προσπαθώντας να τα αλλάξει. Πρέπει να συνεχίζει να εργάζεται και να λειτουργεί με αυτό που έχει και όχι. Δεν θέλει να δείχνει ψεύτικη και αυτός είναι ο λόγος που αφαίρεσε οτιδήποτε ξένο από την επιδερμίδα της.

Εμείς το μόνο που ελπίζουμε και ευχόμαστε είναι να κρατήσει τη συγκεκριμένη στάση και σκέψη και στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμη:

Η Kim Kardashian αποκαλύπτει το μυστικό της για τις ρυτίδες έκφρασης

Γνωρίζετε πότε πρέπει να καθαρίζετε το πρόσωπο σας κάθε βράδυ;

Keywords
Τυχαία Θέματα