Να πώς κατάφερε ο Γιάννης Βαρδής να αφήσει άφωνο τον Κοκλώνη! Τι του ανακοίνωσε μαζί με τη Νατάσα Σκαφίδα

Μια αναπάντεχη αποκάλυψη που θα συζητηθεί κάνει ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα στον Νίκο Κοκλώνη και το Celebrity Travel αυτό το Σάββατο. Η αλήθεια είναι πως ο Γιάννης Βαρδής πάντα είναι εξομολογητικός και ειλικρινής στις συνεντεύξεις του.

Στο νέο επεισόδιο του Celebrity Travel στο OPEN μαζί με την αγαπημένη του και τον Νίκο Κοκλώνη ανακαλύπτουν όλα τα διαφορετικά πρόσωπα

της πρωτεύουσας της Ιαπωνίας, Επισκέπτονται τον ψηλότερο Πύργο στον κόσμο, το Tokyo Sky Tree που φτάνει τα 610 μέτρα, κάνουν μια βόλτα από το φημισμένο Kabukichō, τη γειτονιά με τα «κόκκινα φανάρια» με εκατοντάδες μπαρ, νυχτερινά κέντρα αλλά και «ροζ» ξενοδοχεία, εντυπωσιάζονται με το street style των Ιαπώνων που εμπνέει τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του πλανήτη, μετακινούνται ε το πολυσύχναστο και υπερσύγχρονο μετρό, επισκέπτονται το θεαματικό υπαίθριο μουσείο Edo- Tokyo και απολαμβάνουν τον πιο ξεχωριστό καφέ που έχουν πιει μέχρι σήμερα σε ένα café-bar γεμάτο γάτες.

Όταν ξεκινήσει η συζήτηση τόσο ο Γιάννης όσο και η Νατάσα κάνουν τις δικές τους αναπάντεχες αποκαλύψεις που ξαφνιάζουν τον Νίκο, μιλώντας για πρώτη φορά για ένα πολύ σημαντικό γεγονός στη ζωή τους.

Σάββατο στις 20.00 στο OPEN έρχεται το Celebrity Travel πιο αποκαλυπτικό από ποτέ.

Διαβάστε ακόμα: Full in love σε βραδινή έξοδο ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα