H Chiara Ferragni μας δείχνει πώς φοράει το μαύρο χρώμα αυτή τη σεζόν!

Η Chiara Ferragni έχει καταφέρει να φτάσει τους 16.7 εκατομμύρια followers στο instagram και αυτό από μόνο του λέει πολλά για το πόσο πολύ έχουν ανέβει οι μετοχές της γνωστής fashion blogger.

H ίδια έχει αποκτήσει ένα παιδάκι με τον σύζυγό της Fedez και πλέον δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες της οικογένειάς της. Παρακάτω θα δεις 7 στιλιστικές επιλογές που έκανε πρόσφατα η γνωστή fashionista και έχουν

όλες σαν βάση το μαύρο χρώμα.

#Η Chiara επαναφέρει τη μόδα των band t-shirt και φοράει μαύρο μπλουζάκι με το αγαπημένο της μαύρο skinny τζιν.

#Μπορεί να έχεις συνηθίσει να βλέπεις τα sequin σύνολα τον χειμώνα αλλά φέτος θα φορεθούν εξίσου και το καλοκαίρι. Η Chiara επιλέγει sequin σορτς και το συνδυάζει με ασορτί πουκάμισο.

#Για τις πιο κρύες μέρες του καλοκαιριού η Chiara επιλέγει ένα δερμάτινο jacket που συνδυάζει με crop tops και το αγαπημένο της τζιν.

#Για να σπάσει τη μαυρίλα του συγκεκριμένου outfit η Chiara φόρεσε σκουλαρίκια σε neon απόχρωση.

#Η πανέμορφη fashion blogger συνδυάζει τη δερμάτινη μίνι φούστα της με ένα crop top με το πρόσωπό της.

#Η Chiara αγαπάει τις δερμάτινες φούστες και τα σορτς και σε αυτό το look συνδυάζει το ψηλόμεσο σορτς της με crop top και αρκετά κοσμήματα.

#Χτες η Chiara Ferragni τράβηξε μερικές ακόμα φωτογραφίες με τον γιο της, Leo,  και σε αυτή τη φωτογράφηση επίλεξε να φορέσει μαύρο φόρεμα με χρυσή ζώνη και μαύρα μποτάκια.

Διαβάστε ακόμα: 4 πολύ καλοκαιρινά και πολύ άνετα looks για το γραφείο ή τη βόλτα! (VIDEO)- Θα σου δώσουν υπέροχες ιδέες για τέλειο styling

Η Katherine Schwarzenegger και ο Chris Pratt παντρεύτηκαν και έχουμε πάθει εμμονή με το νυφικό της Katherine!- H νύφη επίλεξε ένα από τα πιο ωραία νυφικά που έχουμε δει!

H Jessica Alba έκανε μια από τις πιο στιλάτες εμφανίσεις του καλοκαιριού- Τι φόρεσε η δημοφιλής ηθοποιός και επιχειρηματίας;

Keywords
Τυχαία Θέματα