H Cara Delevingne δεν αγαπά τα φρύδια της όσο εμείς

Δέκα χρόνια πριν εμφανίζεται ένα μοντέλο με πυκνά και υπέροχα φρύδια για να κάνει την ανατροπή και να μας υπενθυμίσει πόσο λάθος κάναμε τόσα χρόνια και αφήναμε μία λεπτή γραμμή πάνω από τα μάτια μας. Ήταν φυσικά η Cara Delevingne.

Τα πλούσια φρύδια της δεν έγιναν απλώς trend, αλλά πήραν διαστάσεις μανίας. Ξαφνικά όλες μας θέλαμε να αφήσουμε τα δικά μας να επανέλθουν στο αρχικό εφηβικό τους σχήμα. Μάταια όμως. Αφού με τόση αποτρίχωση είχαν πλέον γίνει αδύναμα και δεν ήταν εφικτό να μεγαλώσουν. Οπότε μάθαμε να ζούμε με αυτό και με τα μολύβια φρυδιών.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο
Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις 7 Ιούν, 2018 στις 5:46 πμ PDT

Και έρχεται τώρα η Cara και με μία συνέντευξη να απομυθοποιήσει το δυνατό της σημείο. Εκείνο που εμείς λατρέψαμε και θέλαμε να το αποκτήσουμε. Μισούσε τα φρύδια της!

Ναι σε ερώτηση του δημοσιογράφου απάντησε ότι ως παιδί, αν και η μαμά της προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι είναι το καλύτερο και ομορφότερο σημείο του προσώπου της, εκείνη όχι δεν το αποδεχόταν αλλά προσπαθούσε να τα μικρύνει και να τα λεπτύνει. Με τον κλασικό τρόπο φυσικά: Με το τσιμπιδάκι. Βέβαια απ’ ότι φάνηκε στην πορεία δεν έκανε ανεπανόρθωτη ζημιά όπως άλλες κι άλλες. Μην τα σκέφτομαι και συγχύζομαι.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

J’adore @dior #diorforyouth

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις 27 Φεβ, 2018 στις 9:30 πμ PST

Η Delevingne που είναι γυναίκα σαν όλες μας τονίζει ότι πάντα θέλουμε αυτό που δεν έχουμε. Καθώς επίσης δηλώνει ότι άρχισε να εκτιμά τα φρύδια της αφού προηγουμένως τα εκτίμησαν όλοι οι υπόλοιποι. Αλλά το φιλοσόφισε απ’ ότι φαίνεται και υποστηρίζει ότι όλα αυτά τελικά είναι στο πλαίσιο της ματαιοδοξίας και μια μορφή μανίας που κρύβουν όλοι οι άνθρωποι μέσα τους.

Η ίδια κατέληξε πλέον ότι δεν την ενδιαφέρει πως φαίνεται αφού δεν έχει αυτό σημασία. Τα ουσιώδη πράγματα είναι άλλα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cara Delevingne (@caradelevingne) στις 10 Δεκ, 2017 στις 11:51 πμ PST

Και κάπως έτσι, ακολουθώντας το σκεπτικό της Cara θα πρέπει μάλλον να αποδεχτούμε τα λεπτά μας, σχεδόν ανύπαρκτα φρύδια ή ότι άλλο δεν είναι τέλειο πάνω μας αφού το νόημα κρύβεται αλλού.

Διαβάστε ακόμη:

Το μανικιούρ της ημέρας είναι ότι πιο χαριτωμένο έχετε δει μέχρι τώρα

H Rosie Huntington-Whiteley, η Meghan Markle κι εμείς έχουμε το ίδιο αγαπημένο προϊόν περιποίησης

Keywords
Τυχαία Θέματα