Ζοζεφίν: «Είμαι ο άντρας του εαυτού μου! Βγάζω το βασικό μισθό για να συντηρήσω το σπίτι και την οικογένεια μου»

Η Ζοζεφίν παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Πρω1νό, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για τον λόγο που βαφτίστηκε Χριστιανή, για τον χωρισμό της από τον Βασίλη Μιχαήλ, αλλά και για την οικονομική της κατάσταση.

«Πριν ασχοληθώ με το τραγούδι σπούδαζα Marketing – Managment και είχα δουλέψει και σε καφετέρια, έφτιαχνα βραχιολάκια, έκανα διάφορες δουλειές. Δουλεύω από πολύ μικρή γιατί συντηρώ τον σπίτι μου, το αμάξι μου, όλους του λογαριασμούς. Είμαι ο άντρας του εαυτού μου. Όταν δείχνω ότι είμαι

σε ένα ξενοδοχείο και περνάω καλά δεν είναι ότι τα έχω πληρώσει εγώ. Εγώ είμαι ένα κορίτσι που βγάζω το βασικό μισθό για να συντηρήσω το σπίτι και την οικογένεια μου. Τα ρούχα και τα παπούτσια που αλλάζουμε κάθε μέρα μας τα έχουν δώσει για να κάνουμε διαφήμιση», είπε χαρακτηριστικά η Ζοζεφίν.

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί στον χωρισμό της λέγοντας: «Με το Βασίλη δεν είμαστε μαζί, είμαστε εδώ και 6 μήνες χωριστά, αλλά κρατάμε πολύ καλές σχέσεις. Με τον βασίλη ήμασταν 2,5 χρόνια, έχουμε πολύ ιδιαίτερη σχέση, είναι δίπλα μου».

Επιπρόσθετα, απάντησε στις φήμες που υποστήριζαν ότι ο λόγος που βαφτίστηκε είναι για να παντρευτεί τον Βασίλη Μιχαήλ: «Ο λόγος που βαφτίστηκα ήταν γιατί ήταν κάτι που το ένιωσα. Ήταν μια ανάγκη που είχα. Όταν βαφτίστηκα ένιωσα άλλος άνθρωπος μετά. Δε βαφτίστηκα για να προχωρήσουμε σε γάμο, είναι λάθος αυτό. Η γιαγιά μου με βάφτισε της έχω τρελή αδυναμία. Ήταν πολύ συγκινητική εμπειρία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: GNTM: Δείτε το βίντεο από την κρίση πανικού της παίκτριας που δεν έπαιξε ποτέ στον αέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα