H Bella Hadid άλλαξε τα μαλλιά της και μοιάζει με τη Cher!

H Bella Hadid δεν έχει πλέον bob. Αν και πριν από μερικούς μήνες αποφάσισε να ακολουθήσει την μεγαλύτερη τάση της χρονιάς και να κόψει τα μαλλιά της μάλλον το μετάνιωσε. Λίγο πριν τις γιορτές εμφανίστηκε με ένα από τα ωραιότερα hair looks. Τα μαλλιά της είναι και πάλι μακριά και μάλιστα πολύ. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στα μέσα του καλοκαιριού η Bella ξεκίνησε τις αλλαγές με το χρώμα αφού αποχωρίστηκε το καστανό για χάρη ενός κόκκινου αρχικά και ξανθού

στη συνέχεια. Λίγο μετά έκοψε τα μαλλιά της σε ένα bob.

Και πριν από λίγες μέρες εμφανίστηκε στα pre-fall 2020 show του Dior Men με πολύ μακριά, σκούρα καστανά μαλλιά και χωρίστρα στη μέση, που την κάνουν να μοιάζει με τη Cher στα 70’s.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celeb Fashionista (@celebfashionista) στις 4 Δεκ, 2019 στις 2:24 πμ PST

Όπως καταλαβαίνετε τοποθέτησε extensions και μάλιστα πολύ αφού εκτός από μήκος έπρεπε να αποκτήσει και έξτρα όγκο. Η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ με το νέο της look. Παρ’ όλα αυτά δεν θα σας προτείναμε να το αντιγράψετε.

Τα extensions είναι μεν υπέροχα αλλά αποδυναμώνουν το τριχωτό της κεφαλής και θέλουν μεγάλη και ιδιαίτερη φροντίδα. Και κάτι ακόμη: Είναι σίγουρο πως τα πρόσθετα μαλλιά της Hadid στοιχίζουν μια μικρή περιουσία.

Διαβάστε ακόμη:

O Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε το πιο συγκλονιστικό hairstyle της χρονιάς στην Meghan Trainor

Το χρυσό french manicure της Jourdan Dunn είναι ότι πιο glam έχετε δει μέχρι τώρα και κατάλληλο για τις νύφες του Χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα