H Rosie Huntington-Whiteley υιοθετεί τη Νο1 χειμερινή τάση!

Η Rosie Huntington Whiteley είναι μια γυναίκα με υπέροχη αίσθηση του στιλ, Η ίδια εντυπωσιάζει πάντα με τις στιλιστικές της επιλογές που είναι αλάνθαστες ανεξαρτήτου εποχής και περίστασης. Αυτή τη φορά το πανέμορφο μοντέλο μας κέρδισε και πάλι με το total black look που επίλεξε.

The Look

Η Rosie Huntington Whiteley πήγε στην προβολή της ταινίας

The Gentlemen και φόρεσε ζιβάγκο μπλούζα σε μαύρο χρώμα του brand  Cushnie και δερμάτινο παντελόνι σε άνετη γραμμή του οίκου μόδας Bottega Veneta. Η ίδια ολοκλήρωσε το total black outfit με πέδιλα Femme και τσαντάκι Bottega Veneta.

H Rosie που πρόσφατα άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της, δεν φόρεσε κοσμήματα και προτίμησε να εντυπωσιάσει με την απλότητα του look της αλλά και τον συνδυασμό διαφορετικών υφών.

Το δερμάτινο παντελόνι της αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις της μόδας που πολλές celebrities υιοθετούν και πολλοί σχεδιαστές λανσάρουν στις επιδείξεις τους. To γνωστό μοντέλο προτίμησε ένα baggy δερμάτινο παντελόνι καθώς αυτές οι πιο άνετες γραμμές είναι πολύ δημοφιλείς τη σεζόν που διανύουμε. Μάλιστα η Rosie Huntington Whiteley έκανε ακόμα ένα τρικ που μας κέρδισε δένοντας το κάτω μέρος του παντελονιού της, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμα περισσότερο στιλ στην αψεγάδιαστη εμφάνισή της.

Πολλές fashionistas και celebrities επιλέγουν σε εμφανίσεις τους σέξι ψηλοτάκουνα πέδιλα με κορδόνια που δένουν στον αστράγαλο και με αυτά τα κορδόνια δένουν το τελείωμα του παντελονιού τους, και από τις δύο μεριές, όπως έκανε και η Rosie Huntington Whiteley στο δικό της look.

Διαβάστε ακόμα: AYTA είναι τα χρώματα που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου αυτόν τον χειμώνα!-Δες ποιες αποχρώσεις κυριαρχούν 

Τα 7 ρούχα και αξεσουάρ που δεν αποχωρίζονται αυτόν τον χειμώνα οι Νεοϋορκέζες- Tι φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες της Αμερικής;

Ήταν όλοι εκεί!- Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις στο πάρτι του περιοδικού YOU- Δες τι φόρεσαν οι Ελληνίδες stars στο λαμπερό πάρτι

Keywords
Τυχαία Θέματα