Jennifer Lopez και Lili Reinhart εμφανίστηκαν με glam updos κατάλληλα για τις γιορτές -Ποιο σας αρέσει περισσότερο;

Είναι ο μήνας των βραβείων και οι stars εμφανίζονται με τα πιο εντυπωσιακά looks. Ευτυχώς για εμάς αφού μας εμπνέουν αφού ενόψει των γιορτών μαζεύουμε υλικό. Πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκαν τα Gotham Awards στη Νέα Υόρκη. Οι celebrities πάτησαν το κόκκινο χαλί κι εμείς έχουμε να σας προτείνουμε δύο τέλειους κότσους.

Τόσο η Jennifer Lopez όσο και η Lili Reinhart

εμφανίστηκαν με updos που θα σας ενθουσιάσουν. Δύο εντελώς διαφορετικά looks glam και τέλεια για τις ημέρες των γιορτών.

Ο προσωπικός hairstylist της Jennifer Lopez, Chris Appleton, δημιούργησε στην αγαπημένη του φίλη και πελάτισσα έναν κότσο που θυμίζει τις stars του παλιού Hollywood. Ναι, χρησιμοποίησε extensions ώστε να χαρίσει στη Lopez το περίτεχνο αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 2 Δεκ, 2019 στις 4:38 μμ PST

Η Lili Reinhart κράτησε τη φυσική υφή των μαλλιών της με αποτέλεσμα να αποκτήσει έναν κότσο με απαλές μπούκλες που έπεφταν στο πρόσωπο της. Τα μαλλιά της είχαν ένα χαλαρό πιάσιμο που μπορείτε να κάνετε ακόμη και μόνες στο σπίτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lili Reinhart (@lilireinhart) στις 3 Δεκ, 2019 στις 2:14 μμ PST

Επιλέξτε εκείνο που σας ταιριάζει αλλά και ανάλογα την περίσταση. Και τα δύο είναι glam με τον δικό τους τρόπο. Και κάτι ακόμη: Ενημερώστε τον κομμωτή σας πριν το επισκεφτείτε ειδικά αν θέλετε να αντιγράψει το updo της JLo.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως κρατά η Mandy Moore το καστανό χρώμα στα μαλλιά της ζωντανό μέχρι την επόμενη βαφή

Δείτε 5 τρόπους να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας τώρα που έρχονται τα κρύα

Keywords
Τυχαία Θέματα