H Angelina Jolie αποκάλυψε το μυστικό της τέλειας επιδερμίδας της!

Η Angelina Jolie είναι μία από τις ομορφότερες και πιο γοητευτικές celebrities. Και όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή. Η επιδερμίδα της είναι άψογη και φαίνεται κάθε φορά που τη συλλαμβάνουν οι παπαράτσι στις εξόδους με τα παιδιά της για ψώνια ή περίπατο κοντά στο σπίτι της.

Η Jolie είναι η αγαπημένη των φωτογράφων αλλά και των fashion designers και δεν είναι τυχαίο πως πριν από μερικές εβδομάδες φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του

Μαρτίου, της βρετανικής Vogue

Η φωτογράφιση έγινε στο σπίτι της και η Angelina είναι απλά συγκλονιστική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue)

Εκτός από το άψογο styling, τα λαμπερά μαλλιά και το εμβληματικό nude make up look εκείνο που τραβά την προσοχή είναι η άψογη επιδερμίδα της.

Η ίδια μάλιστα στη συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε πως μέσα στην τσάντα της εκτός από το κινητό τηλέφωνο, τα γυαλιά της και σοκολάτες υπάρχει πάντα το αγαπημένο της προϊόν περιποίησης. Και πιο συγκεκριμένα το έλαιο ενυδάτωσης και αντιγήρανσης που δεν αποχωρίζεται ποτέ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Guerlain (@guerlain)

Πρόκειται για το Guerlain Abeille Royale Youth Watery Oil. Ένα λάδι με νερό που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας και η σύνθεση του αποτελείται από μέλι και λουλούδια που αφήνουν ένα υπέροχο και διακριτικό άρωμα.

Η Jolie το χαρακτηρίζει “μικρή χαρά της ζωής” και μόνο αυτό μας πείθει να το δοκιμάσουμε asap.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

DIY: Φτιάξτε το τέλειο half up δένοντας τα μαλλιά σας κόμπο!

Όλα όσα πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε τα μαλλιά των ονείρων σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα