H Amanda κατάφερε να αλλάξει τη ζωή της και η ιστορία της μας συγκινεί- Έχασε 53 κιλά!

Η Amanda Valentine είναι μια γυναίκα- πρότυπο καθώς κατάφερε να αλλάξει τελείως τη ζωή της αλλάζοντας τη διατροφή της.

“Ήμουν παχύσαρκη από τα 6 μου. Δεν ήξερα τίποτα για την υγιεινή διατροφή για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου και το φαγητό που έτρωγα εξαρτώταν πάντα από την συναισθηματική μου κατάσταση. Έτρωγα για να γιορτάσω, έτρωγα όταν ήμουν θυμωμένη, έτρωγα όταν ήμουν αγχωμένη. Έχανα 30 κιλά και τα έπαιρνα πάλι. Έχανα άλλα 20 με μια άλλη δίαιτα και τα έπαιρνα ξανά. Όσο για άσκηση… δεν έκανα τίποτα.

Γραφόμουν στο γυμναστήριο και δεν πήγαινα ποτέ”.

Το 2011 η Amanda είχε τα περισσότερα κιλά της: “Έτρωγα όλη μέρα και το βράδυ παράγγελνα δύο πίτσες και τις έτρωγα και τις δύο και μετά έκρυβα τα κουτιά για να μην τις δει κανείς. Ενθουσιαζόμουν στην ιδέα ότι θα φάω τόσο φαγητό και μόλις το έτρωγα όλο ένιωθα αηδία και ντροπή. Αλλά συνέχιζα να το κάνω”.

View this post on Instagram

Two selfies, taken exactly 15 years apart #weightlossjourney #healthylifestyle #beforeandafter #facetofacefriday #glowup

A post shared by Amanda Valentine117 Pounds (@youcanpoundthis) on Jun 19, 2020 at 7:06am PDT

Το 2012 πήρε μια μεγάλη απόφαση και προσπάθησε να αλλάξει τη ζωή της αρχίζοντας από τη διατροφή της. Η όμορφη Amanda έχασε σε 2μιση χρόνια 60 κιλά. Πώς ξεκίνησε; Σταμάτησε τα fast food και τα αναψυκτικά και άρχισε να τρέφεται πιο υγιεινά.

“Ξεκίνησα απλά τρώγοντας περισσότερα λαχανικά. Έτρωγα πολλά ψητά και άρχισα να πίνω πολύ νερό. Για να ικανοποιήσω την πείνα μου τα βράδια αντί να τρώω δύο τεράστιες πίτσες έτρωγα μια τεράστια σακούλα καρότα. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν σωστό αλλά με βοήθησε”.

“Είμαι πιο χαρούμενη όταν είμαι προετοιμασμένη. Έτσι φτιάχνω όλα μου τα γεύματα από την Κυριακή”.

View this post on Instagram

M E A L P R E P Here are some of my meals for the week! See the meal prep process + recipes in my stories & on my highlights This week’s menu includes peaches & cream overnight oats, chili lime shrimp with roasted veggies & grilled chicken salads. More recipes can be found in my cookbook, link in bio. All containers are from Amazon. #mealprep #healthyfood #healthyeating #newyearsresolution #2020 #weightlossjourney #youcanpoundthis #mealprepsunday #mealprepping #recipes #healthyrecipes #cooking #eatclean #cleaneating #mealprep #quarantine #cooking #mealprepmondays #mealpreprecipes

A post shared by Amanda Valentine117 Pounds (@youcanpoundthis) on Jul 26, 2020 at 10:47am PDT

Η διατροφή της Amanda:

Για πρωινό η Amanda τρώει αυγά, σπανάκι και αβοκάντο. Πριν τη γυμναστική η Amanda καταναλώνει pancake με ασπράδια αυγού και βρώμη με φυστικοβούτυρο και 1 φρούτο. Το μεσημεριανό της Amanda είναι κοτόπουλο fajitas (με λαχανικά) και κινόα ενώ για βράδυ η ίδια απολαμβάνει συνήθως  μπριζόλα με λαχανάκια Βρυξελλών.

Όσον αφορά στη γυμναστική της, η Amanda ξεκίνησε με περπάτημα ενώ τα τελευταία χρόνια τρέχει στον ημιμαραθώνιο ενώ κάνει και βάρη. Τι συμβουλή δίνει σε όσους θέλουν να κάνουν διατροφή;

“Θα είναι δύσκολο. Θα υποφέρετε. Αν θέλετε να φάτε ένα κέικ φάτε το και μετά αφήστε το αυτό πίσω σας. Συνεχίστε με την υγιεινή διατροφή και την προσπάθειά σας. Κάντε την “υγιεινή ζωή” βασικό στόχο σας και όλα θα γίνουν”.

Διαβάστε ακόμα: H δίαιτα των βραστών αυγών γίνεται viral κάθε καλοκαίρι! Δες τι περιλαμβάνει…

Η καθημερινή διατροφή της Kim Kardashian αποκαλύφθηκε και θα τη βρεις αναλυτικά εδώ!

5 υλικά για να κάνεις κάθε συνταγή vegan! Ναι, μπορείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα