Δημήτρης Γκοτσόπουλος: “Για τρία χρόνια στο σπίτι μου δεν είχα καθρέφτη”

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο ΒΗΜagazino και στη δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην εξωτερική του εμφάνιση και απάντησε στο αν υπήρξε νάρκισσος. Μάλιστα, έκανε γνωστό πως για τρία χρόνια δεν είχε καθρέφτη στο σπίτι του.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής του:

Έχετε υπάρξει νάρκισσος;

Θέλω να πιστεύω πως όχι. Για τρία χρόνια στο σπίτι μου δεν είχα καθρέφτη. Πολλές φορές και στις «Άγριες Μέλισσες» σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να παίζω

πιο «φαραωνικά». Να κατεβάζω τη φωνή μου, να την κάνω μπάσα, να έχω δραματικές εξάρσεις. Δεν με ενδιαφέρει. Θέλω να παίζω εσωτερικά. Με τα βλέμματα. Η ομορφιά δεν βρίσκεται σε αυτό που «φαίνεται».

Είστε πολύ ωραίος άνδρας. Η εμφάνιση σας πιστεύετε ότι μπορεί να σας εγκλωβίσει θεατρικά;

Τίποτα δεν μπορεί να σε εγκλωβίσει αν δεν του το επιτρέψεις. Ένας εμφανίσιμος ηθοποιός οφείλει να ξεπεράσει το αυταπόδεικτο της ομορφιάς του. Αυτή είναι η δυσκολία, να κάνεις το θεατή να σταθεί στην ερμηνεία σου και όχι μόνο στην εμφάνιση σου. Εν τέλει πάντως ας έχουμε υπ’ όψιν ότι ο κόσμος είναι πιο ευφυής από ό,τι νομίζουμε και πως, έστω και ασυνείδητα, αντιλαμβάνεται πότε ένας ηθοποιός εκμεταλλεύεται την εμφάνιση του για να προχωρήσει και πότε καταφέρνει και την ξεπερνάει.

Διαβάστε ακόμη:

Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ότι ενδέχεται να αναβληθούν ο γάμος της με τον Ετεοκλή Παύλου και η βάφτιση της κόρης τους 

Ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους! 

Ευχάριστα νέα για την Έρρικα Πρεζεράκου μετά το χειρουργείο: “Οι προσευχές σας εισακούστηκαν” 

Keywords
Τυχαία Θέματα