Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στα σχόλια για τα κιλά της! «Μου φαίνεται ακόμα πιο πρόστυχο από…»

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει από το πρωί το θέμα που αφορά στα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας και η παρέα του Happy Day, το πρωί της Τρίτης 23 Οκτωβρίου, σχολίασαν τις δηλώσεις της παρουσιάστριας, ωστόσο δεν στάθηκαν στα λεγόμενα της, αλλά στην εξωτερική της εμφάνιση, λέγοντας μάλιστα ότι τους θυμίζει

την Κατερίνα Ζαρίφη. Μερικές ώρες αργότερα, ο στενός συνεργάτης και φίλος της Σίσσυς, Παύλος Σταματόπουλος απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε ακόμη: «Μου θυμίζει την Κατερίνα Ζαρίφη»: Τα καυστικά σχόλια για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου, η απάντηση και τα σχόλια στο Πρω1νό

«Ο Δημήτρης Παπανώτας είναι ένας ευφυής άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση και χιούμορ που θα έλεγα μου ταιριάζει . Σήμερα το πρωί έκπληκτος είδα σε αναπαραγωγή το σχόλιο του – υπονοούμενο μετά από ένα βίντεο με δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου. Πίστευα ότι τέτοιου είδους υπαινιγμούς για τα κιλά κάποιου άλλου ανθρώπου τα είχαμε αφήσει πίσω. Στην εποχή που πηγαίναμε σχολείο και ο εφηβικός μας αυθορμητισμός «χτυπούσε» τον διαφορετικό. Τον λίγο παχουλό, τον κοντούλη ή εκείνη που φορούσε σιδεράκια και γυαλιί. Και σαν μην έφτανε το ένα «θύμα» στο κάδρο με τους ίδιους υπαινιγμούς μπήκε και η Κατερίνα Ζαρίφη… Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια! Είμαι σίγουρος ότι ο Δημήτρης βλέποντας το απόσπασμα ένιωσε αμήχανα όπως όλοι εμείς ! Γιατί ; Γιατί μπορεί καλύτερα!», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Από την άλλη πλευρά η παρουσιάστρια δεν έμεινε αμέτοχη στα σχόλια που την αφορούν και θέλησε να πάρει θέση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανέβασε μια σειρά από stories. Η ίδια έδειξε φανερά ενοχλημένοι, αφού όπως υποστηρίζει πολλοί άφησαν να νοηθεί ότι όλο αυτό έχει για την πρεμιέρα της εκπομπής της στο Open, κάτι που θεωρεί ακόμη πιο χυδαίο.

«Σήμερα ετοίμασα ένα βιντεάκι που αφορά όλο αυτό που έχει γίνει. Δεν θα το παίξω όμως γιατί έπαιξε και ένα υπονοούμενο για την απάντηση του Παύλου. Θεωρήθηκε ότι όλο αυτό γίνεται για την πρεμιέρα μας και μου φαίνεται ακόμα πιο πρόστυχο από αυτό που έχει γίνει. Θέλω όμως να σου πω κάποια πράγματα. Θα το κάνω την Κυριακή το μεσημέρι», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και πρόσθεσε: «Μη δεις την εκπομπή, αν είναι να τη δεις γι’ αυτό τον λόγο. Έχει πολλούς άλλους λόγους να τη δεις, αλλά όχι δε θα μιλήσουμε γι΄ αυτό».

Δείτε τα παρακάτω βίντεο:



Δείτε ακόμη: Η Ευαγγελία Συριοπούλου μιλά ανοιχτά για τον σύντροφό της και αποκαλύπτει: Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Keywords
Τυχαία Θέματα