Gerard Pique: Παντρεύεται με την 23χρονη σύντροφό του, Clara Chia;

Μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών, η Shakira και ο Gerard Pique τράβηξαν χωριστούς δρόμους, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο γνωστός τραγουδιστής απάτησε την Κολομβιανή star, ενώ και η ίδια στα νέα της τραγούδια μετά τον χωρισμό τους ρίχνει ξεκάθαρα τα «καρφιά» της περί απιστίας.

Μάλιστα,

ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι και επίσημα σε σχέση με την γυναίκα που απατούσε την πρώην αγαπημένη του, την 23χρονη φοιτήτρια Clara Chia. Το ζευγάρι κάνει πλέον και κοινές εμφανίσεις, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει από φανατικούς θαυμαστές της Shakira.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό «Fiesta», ο Gerard Pique και η Clara Chia συζητούν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους με έναν γάμο, κάτι το οποίο θέλει πολύ η 23χρονη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πρόσφατα οι δυο τους βρέθηκαν σε εστιατόριο της Βαρκελώνης όπου και συζήτησαν το ενδεχόμενο αυτό, ενώ στην παρέα τους βρίσκονταν και οι μάρτυρες που πιθανολογείται ότι θα τους παντρέψουν.

«Μίλησαν για το πώς η Clara θα ήθελε να παντρευτεί κάποια στιγμή στη ζωή της. Λαμβάνοντας υπόψη την καριέρα του Pique και τον μεγάλο αριθμό των οπαδών του, η Clara θέλει έναν ιδιωτικό γάμο, με τις οικογένειές τους να είναι παρόντες», ανέφερε η δημοσιογράφος του περιοδικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Gerard Pique και η Shakira δεν παντρεύτηκαν ποτέ, παρόλο που ήταν μαζί για 12 ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:

Μανούσος Μανουσάκης: «Αν είχα κάνει τα ίδια στις ΗΠΑ, θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα»

Άρης Σοϊλέδης: Ξέσπασε κατά της Βρισηίδας Ανδριώτου -«Σου φέρθηκα πολύ καλύτερα απ’ ότι μου φέρθηκες εσύ»

Φαίη: Πιο λαμπερή από ποτέ στον ημιτελικό του «The Voice» -Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνισή της

Keywords
Τυχαία Θέματα