Φαίη: Πιο λαμπερή από ποτέ στον ημιτελικό του «The Voice» -Όλες οι λεπτομέρειες για την εμφάνισή της

Τον ημιτελικό του «The Voice» παρακολουθούν αυτή τη στιγμή οι τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Πιο λαμπερή από ποτέ, η Φαίη καλησπέρισε το κοινό και στη συνέχεια υποδέχτηκε τις 14 καλύτερες φωνές που θα τα δώσουν όλα προκειμένου να κατακτήσουν το πολυπόθητο εισητήριο για τον μεγάλο τελικό.

Η Φαίη με την ενδυματολόγο της, Ειρήνη Βάσσου επίλεξαν αυτή τη φορά μια εφαρμοστή ολόσωμη φόρμα/jumpsuit, στράπλες Sergio Rossi for Wolford και κοσμήματα στο λαιμό και στο χέρι, Thalia

Exarchou Jewllery. Το σύνολο ολοκλήρωσαν με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Τα μαλλιά της, φυσικά, επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης, ο οποίος της δημιούργησε χαλαρά waves που είναι η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων ετών, ενώ το μακιγιάζ της Φαίης είναι σε natural τόνους από την Γωγώ Νικηφοράκη.

View this post on Instagram

A post shared by The Voice of Greece (@thevoiceofgreece)


«Καλησπέρα κυρίες και κύριοι, καλωσορίσατε πολλά φιλιά σε όλους. Καλωσορίσατε στο live ημιτελικό του The Voice Of Greece μετά από 20 ξεχωριστές βραδιές, αυτή τη σεζόν είμαστε μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό. Εκατοντάδες διαγωνιζόμενοι, εκατοντάδες τραγούδια, δεκάδες αναμετρήσεις, δεκάδες μονομαχίες και σήμερα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα 7 πολυπόθητα εισητήρια για τον μεγάλο τελικό. Εκεί όπου ένας νικητής θα κερδίσει το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο από την Minos EMI Universal», ανέφερε στην έναρξη η οικοδέσποινα των live του φετινού μουσικού διαγωνισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε διαγωνιζόμενος θα εμφανιστεί στη σκηνή ερμηνεύοντας ένα τραγούδι, ενώ η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή για το κοινό από την αρχή του live και καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Ας θυμηθούμε τους 14 διαγωνιζόμενους που θα παρακολουθήσουμε στον ημιτελικό από τις ομάδες των Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά, Κωνσταντίνο Αργυρό και Πάνο Μουζουράκη.

#teamArgigos

Διονύσης Τρενταφίλι

Dodona

Ζαφείρης Παρασχάκης

Μωυσής Παπαμωυσέως

#teamPanistes

Μαρία Σακελλάρη

Μάρω Μαγγανιάρη

Εβίτα Θεοδωροπούλου

#teamHelena

Σίσσυ Πολυδώρου

Celina Michael

Θεοδώρα Μουρατίδου

#teamSakis

Λάμπρος Τσιαπούτας

Γιάννης Τσαρσιταλίδης

Jose Manuel Arrieta Duarte

Κάτια Σαμαντζή

Διαβάστε ακόμα:

Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Αυτό το απίστευτο θράσος τους που αποτελεί βία»

Θύμα απάτης η Ματίνα Παγώνη -Η ανακοίνωση του δικηγόρου της για τη μήνυση που κατέθεσε

Άννα Κορακάκη: Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αεροβόλο πιστόλι -Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Χριστίνα Μόσχη

Keywords
Τυχαία Θέματα