GNTM: Το τρανς μοντέλο που «κέρδισε» τους κριτές – Η συγκινητική εξομολόγηση

Η Έβελυν Κλεάνθους είναι το 28χρονο τρανς μοντέλο από την Κύπρο που δήλωσε συμμετοχή στο GNTM για να στείλει το δικό της μήνυμα στους ανθρώπους, ώστε να αποδέχονται τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι.

«Νιώθω ότι επιτέλους κάνω κάτι για εμένα και ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία που μου δίνετε. Είναι όνειρό μου να γίνω μοντέλο. Θέλω να δείξω στον κόσμο το πως μια δύναμη υπάρχει μέσα σε μια ψυχή», εξομολογήθηκε αρχικά η Έβελυν Κλεάνθους.

Από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα που μπήκε στο πλατό, το μοντέλο μαγνήτισε τα βλέμματα των τεσσάρων κριτών ακούγοντας κολακευτικά σχόλια. Τόσο το περπάτημα στην πασαρέλα όσο και οι πόζες της ενθουσίασαν την κριτική επιτροπή, που της έδειξε αμέσως τον δρόμο για το ID Catwalk. Η ίδια έλαβε τέσσερα «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

«Δυστυχώς είναι μεγάλη σκληρότητα στην αποδοχή μου ως τρανς γυναίκα, συνεπώς άργησα πολύ να ξεκινήσω να εκφράζομαι ως τρανς γυναίκα. Ξεκίνησα πέρυσι και η ορμονοθεραπεία κράτησε έξι μήνες. Μέσα σε αυτό το διάστημα πέρασα πολλά αλλά δημιουργήθηκα εγώ και είμαι εδώ… Συνέχεια είχα απορρίψεις και έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου αλλά στο GNTM βρήκα ξανά τον εαυτό μου», είπε η Έβελυν Κλεάνθους στους κριτές.

Διαβάστε ακόμα:

 Τατιάνα Στεφανίδου: Η φωτογραφία από την Αμερική και η εξομολόγηση – «Μου λείπεις ελαφάκι μου»

 GNTM: Χαμός στο πλατό! Έξω φρενών η Σοφία Χατζηπαντελή

 GNTM: Ενοχλημένη η παίκτρια με τα σχόλια των κριτών – «Δεν μπορείς να καταλάβεις έναν άνθρωπο μέσα σε λίγα λεπτά»

Keywords
Τυχαία Θέματα