GNTM: Ενοχλημένη η παίκτρια με τα σχόλια των κριτών – «Δεν μπορείς να καταλάβεις έναν άνθρωπο μέσα σε λίγα λεπτά»

Η Ελένη Κοινωνίδου δήλωσε συμμετοχή στο GNTM προκειμένου να εξελιχθεί στον χώρο του modeling και να συνεργαστεί με επιτυχημένους ανθρώπους, που δεν είχε γνωρίσει μέχρι σήμερα. Η 26χρονη αποκάλυψε ότι ασχολείται οκτώ χρόνια με το modeling, ωστόσο τα τελευταία δύο αποφάσισε να αφοσιωθεί στις σπουδές της και έτσι σταμάτησε η συνεργασία της με το πρακτορείο που άνηκε.

Η Ελένη έκανε πασαρέλα, προσπάθησε να φέρει εις πέρας τις πόζες, ωστόσο δεν κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές. Ο Γιώργος Καράβας

και ο Τάσος Σοφρωνίου θέλησαν να της δώσουν μια ευκαιρία για την επόμενη φάση, όμως η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Χατζηπαντελή της έκοψαν τα φτερά με τα «όχι» τους.

Έτσι, η Ελένη αποχώρησε στενοχωρημένη αλλά και ενοχλημένη με τα σχόλια των κριτών από το πλατό: «Στη ζωή έχω μάθει να ακούω και την καλή και την κακή κριτική. Εντάξει, δεν έγινε κάτι. Δεν τους έκανα. Δεν ξέρω τι είναι αυτό το κάτι παραπάνω που ήθελαν, δεν το κατάλαβα», δήλωσε η 26χρονη μόλις βγήκε από την audition.

Και συνέχισε: «Δεν με πέρασαν, δεν είχα αυτό το star quality που χρειάζεται για να συνεχίσεις στο GNTM. Με ενόχλησαν τα σχόλια τους. Δεν μπορείς να καταλάβεις έναν άνθρωπο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δεν στενοχωριέμαι. Οκτώ χρόνια μοντέλο είμαι, δεν τους κάνω, δεν μου κάνουν, συνεχίζουμε».

Διαβάστε ακόμα:

 Super Κική: «Πάσχω από βαριά κατάθλιψη, δεν φαίνεται αλλά υποφέρω»

 Θύμα απάτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έγραφαν ότι κέρδισα 2-3 εκατομμύρια»

 Από το My Style Rocks στο GNTM – Η 62χρονη Άρτεμις Καραβουσιάνη προβλημάτισε τους κριτές

Keywords
Τυχαία Θέματα