GNTM: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε από τον διαγωνισμό! «Χαντάκωσε τον εαυτό της»

Οι υποψήφιες του GNTM πρέπει να κοιμούνται μοντέλα και να ξυπνούν μοντέλα. Στο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου, η coach τους Έλενα Χριστοπούλου και η art director Genevieve Majari, έκαναν έφοδο στις ντουλάπες των κοριτσιών και ανέλαβαν να τις προετοιμάσουν ενδυματολογικά για ένα ενδεχόμενο casting.

Υπό την επιτήρηση της Χριστοπούλου και της Majari, οι διαγωνιζόμενες έκαναν πασαρέλα εντός του σπιτιού και όπως ήταν αναμενόμενο, τα κορίτσια εξέφραζαν αβίαστα τα σχόλια τους, για τις συμπαίκτριες τους.

Ωστόσο, για άλλη μια φορά δεν έλειψαν και οι καυστικές ατάκες που προκάλεσαν μεγάλη ένταση. Συγκεκριμένα, ενώ η Ειρήνη Στεριανού έκανε πασαρέλα, η Έλενα Χριστοπούλου ρώτησε την Ειρήνη Ερμίδου κατά πόσο της αρέσουν οι στυλιστικές επιλογές της συμπαίκτριας της. «Δεν μου αρέσει καθόλου το σακάκι, το μπλουζάκι αυτό το έχω κι εγώ και το φοράω για πυτζάμα», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη.

Το εν λόγω σχόλιο προκάλεσε το ξέσπασμα της Ξανθής Τζερεφού μπροστά στον τηλεοπτικό φακό: «Η Ειρήνη Ερμίδου έχει ξεκινήσει κι έχει μια περίεργη στάση. Ξαφνικά από το πουθενά έχει άποψη για όλα και δεν θεωρώ ότι αυτό είναι ειλικρίνεια. Θεωρώ ότι είναι αγένεια. Δεν πετάγεσαι να πεις σε μια κοπέλα ότι “το μπλουζάκι σου εγώ το φάω για πυτζάμα”. Είναι ξεκάθαρη κακία και θεωρώ ότι τώρα ξεκινάει και καλό θα ήταν να μάθει πρώτα και μετά να αρχίσει να μιλάει».

Για τη δοκιμασία αποχώρησης, τα κορίτσια κατέλαβαν το flagship store πολύ γνωστού πολυκαταστήματος, προκειμένου να αποδώσουν μέσα σε λίγα λεπτά ένα ολοκληρωμένο look με βάση 4 στιλιστικές κατευθύνσεις: αποχρώσεις του γκρι, print on print, chic 30άρα ή κομψό outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στην συνέχεια, η κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από την Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε τις φωτογραφίες των κοριτσιών. Την καλύτερη φωτογραφία για αυτή την εβδομάδα είχε η Εύη. Ωστόσο, το κορίτσι με τον λιγότερη καλή επίδοση ήταν η Ειρήνη Στεριανού, η οποία είδε την πόρτα της εξόδου.

«Είμαι πολύ συγκινημένη και βασικά στεναχωρημένη γιατί δεν ήθελα να φύγω με τίποτα. Περίμενα τελευταία στιγμή, οι κριτές να καταλάβουν ότι εγώ σε σχέση με άλλες κοπέλες που βγάζουν το ίδιο πρόσωπο στον φακό, εγώ έχω τσακωθεί και περίμενα να το εκτιμήσουν αυτό. Ήθελα πάρα πολύ να είμαι στη δεκάδα και την πεντάδα. Ξέρω ότι να μην έβγαινα πρώτη, αλλά ήθελα να συνεχίσω στον διαγωνισμό. Το ήθελα περισσότερο από άλλες κοπέλες που ήταν από την αρχή εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Στεριανού, μετά την αποχώρηση της.

«Θεωρώ ότι η Ειρήνη χαντάκωσε τον εαυτό της, μόνη της, σε αυτή τη φωτογράφηση. Θεωρώ ότι αν είχε ντυθεί καλύτερα δεν θα έφευγε», είπε η Ξανθή Τζερεφού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Δεν φαντάζεστε ποια παίκτρια του GNTM διαφήμιζε υαλουρονικό στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη

Keywords
Τυχαία Θέματα