Η ενόχληση του Υπάτιου Πατμάνογλου για τα αρνητικά σχόλια μετά την είδηση του γάμου του! «Έπεσαν όλοι να με φάνε»

Πριν από περίπου 20 μήνες ο Υπάτιος Πατμάνογλου απασχόλησε τα ΜΜΕ της χώρας, μετά την τραγωδία που «χτύπησε» την οικογένεια του. Όπως ήδη γνωρίζετε, τον Φεβρουάριο του 2017 έχασε την σύζυγό του και το μικρό του αγοράκι, όταν στάθμευσε το αυτοκίνητο του στην άκρη της εθνικής οδού για να πάει στην τουαλέτα. Δυστυχώς όμως μέχρι να γυρίσει πίσω, έπεσε πάνω στο ΙΧ της οικογένειας, η Πόρσε του γιου του επιχειρηματία των Jumbo.

Την

περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι η ζωή συνεχίζεται για τον άτυχο πατέρα, αφού πολύ σύντομα πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την επί επτά μήνες σύντροφό του. Ο ίδιος βρήκε ξανά τον έρωτα και το νόημα της ζωής στα μάτια της αγαπημένης του Έμμυς, η οποία πρόκειται να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους.

Μάλιστα, οι οικείοι του έκαναν λόγο για μια πολύ αξιόλογη κοπέλα, η οποία υπηρετεί ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μεγαρέων. Ενώ, είχε κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό που κέρδισε τον δήμο, αλλά δεν εκλέχθηκε.

Το Πρώτο Θέμα, είχε αποκαλύψει ότι το ζευγάρι και οι δύσκολες στιγμές που πέρασαν στην ζωή τους, του ένωσε περισσότερο, αφού εκτός από τον Υπάτιο που έχασε την οικογένεια του, η Έμμυ έχασε τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος αυτοκτόνησε.

Η χαρμόσυνη είδηση του γάμου τους, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα και μια μεγάλη μερίδα του κοινού σχολίασε αρνητικά την κίνηση του αυτή.

Ο Υπάτιος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα RealNews και δήλωσε αναφορικά με τα σχόλια που δέχτηκε: «Η ζωή συνεχίζεται έγραψα και έπεσαν όλοι να με φάνε», ενώ στην συνέχεια επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να «προχωρήσει με την αγάπη του θεού».

«Δεν θέλω να δώσω ημερομηνία, δεν θα την αποκαλύψω μετά από όσα τράβηξα», πρόσθεσε ο Υπάτιος.

Μάλιστα, στην εφημερίδα μίλησε και η αδελφή του πρώην συντρόφου της Έμμυς, ο οποίος έβαλε τέρμα στην ζωή του, καθώς η ίδια του ζήτησε να χωρίσουν, όπως υποστήριξαν κάποια δημοσιεύματα. Ωστόσο, η αδελφή του αυτόχειρα, δίνει μια διαφορετική εκδοχή στα γεγονότα: «Εκείνη του ζητούσε συνεχώς γάμο και ο αδελφός μου δεν το αποφάσιζε. Μετά από πολλούς καβγάδες, της είπε να χωρίσουν. Έπεσε σε θλίψη όταν έμαθε τη σχέση της με τον Υπάτιο Πατμάνογλου και ενώ για ενάμιση μήνα είχε εξαφανιστεί από τα Μέγαρα. Κανείς μας δεν ήξερε πού βρισκόταν. Όταν ο αδελφός μου την αναζητούσε, οι αδελφές της και η μητέρα της του είπαν ότι έχει κλειστεί σε μοναστήρι». Και πρόσθεσε: «Ο λόγος που βγαίνω και μιλάω είναι επειδή άκουσα να λέει ψέματα για τον αδελφό μου. Δεν αυτοκτόνησε επειδή τον χώρισε. Είχαν τελειώσει τη σχέση τους μέρες πριν».

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Στον Στρατό μπήκα Πίπης και βγήκα Μαίρη Χρονοπούλου»!

Keywords
Τυχαία Θέματα