GNTM: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε! Απίστευτη ένταση στο πλατό!

Τα κορίτσια του GNTM φωτογραφήθηκαν σε δυάδες με ρούχα υψηλής ραπτικής, δημιουργίες της Κάλλιας Κοσσιέρη, ενώ πόζαραν πάνω σε μια κατασκευή στην παραλία για τον φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη.

Κάποιες ευνοήθηκαν, κάποιες πέτυχαν σωστό αποτέλεσμα και κάποιες απογοήτευσαν τους κριτές με τις φωτογραφίες τους.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν η παίκτρια που κατάφερε να βγάλει την καλύτερη φωτογραφία, ενώ κέρδισε από τη σχεδιάστρια και τη φωτογραφία που φορούσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

Κάτια, μάγεψε τους κριτές και την επέλεξαν ως την καλύτερη, για τη δοκιμασία του Hanging Fashion!@starchanneltv#StarChannelTv #GNTMgr #TeamKatia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις 21 Οκτ, 2019 στις 1:47 μμ PDT

Στο τέλος με τις χειρότερες φωτογραφίες έμειναν η Ιωάννα και η Γκλόρια.

Η Χαρά Παππά εκφράζοντας κι άλλες κοπέλες πήρε το λόγο, λέγοντας στους κριτές πως νιώθουν πως θεωρούν πως είναι άδικο η Γκλόρια να βρίσκεται προς αποχώρηση καθώς προσπάθησε πολύ για τη φωτογραφία της, κάτι που δεν έκανε η Σουζάνα, η οποία δεν έχει καταφέρει να αποδώσει σωστά τα κονσεπτ στις τελευταίες φωτογραφήσεις, αλλά σώζεται λόγω του σώματος της, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Σκουλού. Οι κριτές εξήγησαν ότι κάποιες κοπέλες καταφέρνουν πιο εύκολα να πετύχουν με λιγότερη προσπάθεια το ζητούμενο αποτέλεσμα.

Εν τέλει από το GNTM αποχώρησε η Ιωάννα Κυρίτση.

«Ήταν το σωστό ν’ αποχωρήσω εγώ. Αν έδιναν τη φωτογραφία σε μένα αντί για τη Γκλόρια θα το θεωρούσα αδικία. Είναι ένα τέλος. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κλαίμε, αντιθέτως πρέπει να βλέπουμε τα θετικά και να προχωράμε», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα λίγο μετά την αποχώρησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι κριτές μας είδαν με πολλή προσοχή τις φωτογραφίες των κοριτσιών. Η Ιωάννα όμως, είναι εκείνη που εντυπωσίασε λιγότερο και θα μας αποχαιρετήσει με το χαμόγελο που τη χαρακτηρίζει. @starchanneltv #StarChannelTv #GNTMgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις 21 Οκτ, 2019 στις 2:00 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

GNTM: Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Χαράς Παππά! Φάνηκε το στήθος της!

Γνωστή ηθοποιός έγινε πρώτη φορά μαμά! Η φωτογραφία στο instagram με το νεογέννητο παιδί της!

GNTM: Έξαλλη η Μαρτίνα με την Ελευθερία! «Μας έχει κάνει πλιάτσικο…»

Keywords
Τυχαία Θέματα