Το νέο χαρακτηριστικό στο Google Maps θα ικανοποιήσει κάθε οδηγό

09:17 22/10/2019 - Πηγή: People

Είναι από εκείνα τα χαρακτηριστικά που λίγοι είχαν σκεφτεί ότι θα ήθελαν να έχουν στο Google Maps. Αλλά μόλις ακούς ότι θα το έχεις στη διάθεσή σου, ακόμα κι εσύ που δεν το είχες σκεφτεί πριν, λες ότι χρειαζόταν. Υπάρχει βέβαια και μια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων που δεν είναι και τόσο ζεστοί στη νέα προσθήκη που θα κάνει η Google στους χάρτες της.

Η Google

ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κάνει το Google Maps ακόμα πιο διαδραστικό και να δώσει την ευκαιρία στους χρήστες να καλυτερεύσουν την υπηρεσία. Γι΄αυτό, θα δίνεται η δυνατότητα σε κάποιον να αναφέρει μέσα στο Google Maps το σημείο του δρόμου στο οποίο μπορεί να συμβαίνει κάτι έκτακτο. Αυτό μπορεί να είναι για ένα δρόμο που έχει κλείσει, μπορεί να είναι για μια μεγάλη λακκούβα ή για σαμαράκια που μπορεί να εμφανίζονται ξαφνικά και, ακόμα περισσοτερο, για μπλόκο της αστυνομίας.

Κοινώς, αν κάποιος έχει περάσει από κάποιο αλκοτέστ, μπορεί να το αναφέρει στο Google Maps, ώστε να προειδοποιήσει όποιον περνάει από το ίδιο σημείο.

Είναι εύλογο που ακούγονται ενστάσεις από αστυνομικούς, με το NYPD, το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, έστειλε επιστολή στη Google για να αφαιρεθεί αυτό το feature από το Waze, ενώ λίγα χρόνια πριν υπήρξε διαμαρτυρία από τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες.

Keywords
Τυχαία Θέματα