GNTM 4: Ο 20χρονος Αιμιλιανός ήρθε σε κόντρα με την Άννα Μαρία λίγο πριν από την audition του

Ο Αιμιλιανός Ιωάννης Κλαυδιανός δήλωσε συμμετοχή στο GNTM προκειμένου να κάνει καριέρα στο χώρο του modeling. Πριν εμφανιστεί μπροστά στους κριτές, το 20χρονο μοντέλο ήρθε σε κόντρα με την νικήτρια του GNTM 2, Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Άννα Μαρία Ηλιάδου πλησίασε τον υποψήφιο και του έκανε ερωτήσεις σχετικά με τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό. Ο Αιμιλιανός Ιωάννης

Κλαυδιανός φάνηκε πως δεν είχε όρεξη να απαντήσει σοβαρά στα ερωτήματα του γοητευτικού μοντέλου, αφού η συνομιλία που ακολούθησε μεταξύ τους ήταν αρκετά έντονη, μιας και εκείνη τον έβαλε να κάνει διάφορες δοκιμασίες.

Στη συνέχεια, ο 20χρονος έκανε catwalk μπροστά στην επιτροπή και παρά το γεγονός ότι δεν είχε καμία εμπειρία στο χώρο της μόδας, εντυπωσίασε με τις πόζες και την εξωτερική εμφάνισή του και πέρασε στην επόμενη φάση.

Λίγο πριν αποχωρήσει από το πλατό, η Ζενεβιέβ Μαζαρί του εξήγησε ότι θα υπάρξουν φορές που θα χρειαστεί να περάσει από διάφορες δοκιμασίες και είτε του αρέσουν είτε όχι θα πρέπει να τις φέρει εις πέρας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Ηλιάκη: Έκανε το πρώτο γύρισμα μετά από πέντε χρόνια – «Αισθάνομαι πως δεν θυμάμαι τίποτα»

Σάκης Τανιμανίδης: Οι κόρες του τον επισκέφτηκαν πρώτη φορά στο γραφείο και εκείνος «έλιωσε»

Ο πατέρας του 30χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη «λύνει» τη σιωπή του – «Είμαστε συγκλονισμένοι, είναι αθώα»

Keywords
Τυχαία Θέματα