Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 14/9

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για τις βάτες που εξακολουθούν να αποτελούν μεγάλο trend και αυτή τη σεζόν και… τελειοποιούν φορέματα και σακάκια, κάνοντας τις γυναίκες να μοιάζουν σούπερ δυναμικές, σαν να ξεπήδησαν από προηγούμενες δεκαετίες.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα ταγέρ που αποτελείται από ένα σακάκι με χρυσά κουμπιά και τονισμένους με βάτες ώμους

και μία μίνι φούστα, Balmain, Grigio Gallery. 

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα τσόκερ στο λαιμό από χρυσό Κ18 και ροζ μπριγιάν, Imanoglou, ένα body στο χρώμα του δέρματος και ένα ζευγάρι δερμάτινα μεταλλικά ψηλοτάκουνα πέδιλα, Saint Laurent και τα δύο από προσωπική συλλογή.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ/nude χείλη.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα μοντέρνο up do με ατημέλητες τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό της. Μια έξυπνη επιλογή όταν φοράτε ρούχα με βάτες για να μην σας προσθέτουν έξτρα όγκο στο πάνω μέρος του σώματός σας.

Το Fashfion Tip της ημέρας: Όταν επιλέγετε ένα ταγέρ με μίνι φούστα, σας συμβουλεύομε να το συνδυάζετε με μπλούζα, πουκάμισο ή body στο χρώμα του δέρματος για να υπάρχει ισορροπία με τα γυμνά σας πόδια.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13/9

Keywords
Τυχαία Θέματα