Μαρία Μενούνος για τον θάνατο της μητέρας της: «Νιώθω χάλια, θα πάω σε μέντιουμ για να της μιλήσω»

Πολύ δύσκολοι είναι τελευταίοι τέσσερις μήνες για τη Μαρία Μενούνος, αφού προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο της μητέρας της. Η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε μεγάλη αδυναμία στη μαμά της και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι δεν θα την ξαναδεί.

Παραχωρώντας συνέντευξη στο «People», η Μαρία Μενούνος είπε για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι επώδυνο. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο παρά ότι νιώθω χάλια» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Συνήθως είμαι καλά. Δεν έχεις άλλη επιλογή. Απλά πρέπει να συνεχίσεις

έτσι και να το αντιμετωπίσεις. Τώρα, απλά, προσπαθώ να της μιλήσω. Την νιώθω να με καθοδηγεί, με κάποιον τρόπο».

Παράλληλα, η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με μέντιουμ προκειμένου να καταφέρει να μιλήσει με τη μαμά της, κλείνοντας, μάλιστα, και ραντεβού.

«Είναι παράξενο. Με πλησίασε ένα μέντιουμ. Πρόσφατα, σε κάποια φάση που έκλαιγα, μαζί με τον Keven Undergaro, είπα ότι είμαι έτοιμη να έρθω σε επαφή μαζί της. Να μιλήσω με κάποιον που θα μας φέρει σε επαφή. Το επόμενο πρωί είχα ένα τηλεφώνημα του τύπου, “η μαμά σου επικοινώνησε μαζί μου και θέλει να σου μιλήσει”. Και σκέφτηκα, “ποπο”. Θα της μιλήσω, λοιπόν, το επόμενο Σάββατο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη».

Διαβάστε ακόμα:

Βίβιαν Παναγιωτοπούλου: Η φιναλίστ του Bachelor μας συστήνει τον σύντροφό της

Ελεονώρα Μελέτη: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάφτιση που έγινε νονά

Χρήστος Βασιλόπουλος: Μιλά για τη συνεργασία του με τον Antonio Banderas

Keywords
Τυχαία Θέματα