GNTM 4: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε -Χαμός στο πλατό την ώρα της ψηφοφορίας των παικτών!

Πολλά μεσολάβησαν μέχρι τη δοκιμασία του GNTM 4 που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης στους δέκτες μας. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, είδαμε την αναγκαστική εκκένωση του σπιτιού του GNTM κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εξαιτίας της καταστροφικής πυρκαγιάς στις Αφίδνες.

Όταν οι παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι, ο Βασίλης Παρωτίδης είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι.

Δείτε ΕΔΩ τι ανέφερε για τους λόγους της αποχώρησής του.

Στη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολούθησε της επιστροφής των παικτών στο σπίτι του GNTM, τα μοντέλα κλήθηκαν να σηκωθούν απ’

το κρεβάτι και να πρωταγωνιστήσουν σε ένα ονειρικό fashion clip μπροστά στη Ζενεβιέβ Μαζαρί και στον Γιώργο Καράβα. Οι δυσκολίες ήταν πολλές, καθώς υπήρχαν απαιτήσεις και στο acting και στο catwalk. Για κάποιους ήταν όνειρο και για κάποιους εφιάλτης.

Στο πλατό, οι κριτές αποφάσισαν ότι την καλύτερη απόδοση και εκείνος που πήρε τη δουλειά ήταν ο Ντίνος.

Στους τελευταίους τρεις βάση απόδοσης βρέθηκαν ο Ναπολέων, η Άννα και η Μαρία.

Οι συμπαίκτες τους σύμφωνα με την ψηφοφορία που έχει θεσπιστεί φέτος έσωσαν τη Μαρία, αλλά αυτό δεν έγινε δίχως παρατράγουδα, αφού φάνηκε ξεκάθαρα πως προσπαθούν να στήσουν τις ψηφοφορίες. Οι κριτές εξέφρασαν έντονα την αντίθεσή τους σε αυτό, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε τη θέση του στον Στυλιανό με αυτά που άκουσε. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με τη σειρά της έθεσε θέμα μήπως καταργηθεί η ψηφοφορία των παικτών.

Τελικά, από το GNTM 4 αποχώρησε η Άννα Βαλτατζή.

Δείτε την αποχώρησή της:

Διαβάστε ακόμα:

GNTM: Η Μαρία έλυσε τη σιωπή της για το bullying που δέχεται! «Πολλές φορές με έχουν υποτιμήσει για το πώς βρίσκομαι στη 12άδα…»

GNTM 4 -Κυβέλη Χατζηευστρατίου: «Γενικά έχω μια πίεση να μην βγω σκύλα»

GNTM 4: Αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι!

Keywords
Τυχαία Θέματα