#FreetheNipple: Το νέο nude δεν έχει να κάνει με το χρώμα αλλά με την απελευθέρωση

Πριν αρκετά χρόνια το nude έγινε ένα από τα αγαπημένα χρώματα στην γκαρνταρόμπα μας. Όταν μιλούσαμε για nude όμως, εννοούσαμε υφάσματα σε neutral τόνους που ήταν σχεδόν στην ίδια απόχρωση με το σώμα μας. Το nude στην πάροδο των χρόνων άρχισε να αλλάζει, άρχισε να αποκτάει μεγαλύτερη αξία και νόημα. Πολλές γυναίκες με επιρροή στον κόσμο πόζαραν γυμνές ή με διαφανή κομμάτια, κάνοντας expose σε

διάφορα σημεία του κορμιού τους, και αυτό για να περάσουν ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

H Sarah Jessica Parker, μέσα από τον ρόλο της στη σειρά Sex & the City, προσπάθησε πολλές φορές να περάσει αυτό το μήνυμα και δεν ήταν λίγα τα επεισόδια που εμφανίστηκε με nude φορέματα που άφηναν λίγα στη φαντασία.

View this post on Instagram

A post shared by Carrie Bradshaw’s Closet (@carriebradshaws_outfits)

To 2013 δημιουργήθηκε μια ολόκληρη καμπάνια από ανθρώπους που χρησιμοποιούσαν το hashtag #FreetheNipple και από τότε μέχρι σήμερα έγιναν πολλές προσπάθειες πάνω στην απελευθέρωση των γυναικών στο να δείχνουν το στήθος τους χωρίς φόβο.

Καμία γυναίκα δεν πρέπει να αισθάνεται ντροπή για το σώμα της. Η Chiara Ferragni είναι μια από τις γυναίκες που θέλησε να αξιοποιήσει την επιρροή που έχει στον κόσμο για καλό σκοπό. Έτσι, σε συνεργασία με τον οίκο Dior φόρεσε 4 φορέματα που υποδηλώνουν αυτές τις αξίες. Το σώμα μας μάς ανήκει και δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για αυτό.

Το nude dress της έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά και κατάφερε να περάσει το μήνυμά του σε όλο τον κόσμο.

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Σε μια ακόμα φωτογραφία της η Chiara ποζάρει με την κόρη της σε ολόιδια σύνολα. Μέσα από αυτή τη φωτογραφία η Chiara θέλει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που μεγαλώνουν μικρά κορίτσια. Εμείς είμαστε αυτές που θα βγάλουμε τα στερεότυπα από το μυαλό τους, που θα τους δείξουμε τις σωστές αξίες της ζωής.

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Η Danielle Bernstein είναι μια ακόμα influencer που προσπαθεί με τα δικά της σχέδια και το brand της να κάνει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να αγαπήσουν το σώμα τους και να μην ντρέπονται για αυτό. Έτσι στη νέα της κολεξιόν δημιουργεί ρούχα με διαφάνειες που εντυπωσιάζουν και θα σε γεμίσουν με αυτοπεποίθηση.

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα