Ρούλα Πισπιρίγκου: Παράταση της προφυλάκισης της -Η απόφαση του δικαστηρίου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στη φυλακή, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα την παράταση της προφυλάκισης για ακόμη 6 μήνες, μέχρι τη συμπλήρωση του 18μηνου.

Το πρωί της Πέμπτης (23.2) συζητήθηκε στο δικαστήριο η παράταση της προφυλάκισης της 34χρονης.

Τον λόγο έλαβε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στο σκεπτικό της εισαγγελέως για την απόρριψη του αιτήματος αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης.

«Τιμώ απεριόριστα την κ. Εισαγγελέα, αλλά δεν δέχομαι τη δωρική τοποθέτηση της. Η

κ. Εισαγγελέας πρότεινε να μην αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση της κ. Κατηγορουμένης, με επιχείρημα ότι κατηγορείται για ανθρωποκτονία και δεν θυμάμαι να έχει πει κάτι άλλο. Μόνο για αυτό, λέει, πρέπει να κρατηθεί. Πρέπει να θυμίσω ότι έχουν υπάρξει πολλές απαλλακτικές κρίσεις για τέτοιες υποθέσεις. Με κάθε σεβασμό, θα ενημερώσω τους ενόρκους, γιατί οι τακτικοί δικαστές το γνωρίζουν ήδη, ότι για τον νόμο είναι αδιάφορο για ποιο αδίκημα κατηγορείται κάποιος. Η κ.εισαγγελέας είναι άριστη στη δουλειά της, αλλά η συγκεκριμένη πρόταση προσβάλλει τη νομική επιστήμη. Να δούμε με ποιες συνθήκες προφυλακίστηκε η κ.κατηγορουμένη. Είναι η πρώτη φορά, που έστω για λίγες μέρες έχει προσεγγιστεί η υπόθεση. Είμαι σίγουρος ότι θα επιδείξετε αίσθημα ευθύνης. Η κ.κατηγορουμένη αντιμετωπίστηκε με πολύ μεγάλη σκληρότητα από την αστυνομία, δάρθηκε. Έτσι έχουν λυγίσει και ομολογήσει πολύ σκληροί εγκληματίες. Στην υπόθεση αυτή η κ.κατηγορουμένη δεν ακούστηκε ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου», είπε ο Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ant1news.gr

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Κοκκίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που φεύγει από τη «Μουρμούρα» μετά από 10 ολόκληρα χρόνια

Σπύρος Δημητρίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Χριστίνα Μπόμπα: Τι δήλωσε για το βίντεο με τις δίδυμες κόρες της που προκάλεσε αντιδράσεις -«Δεν το ήξερα, σκοτώστε με…»

Keywords
Τυχαία Θέματα