John Schneider: Βαρύ πένθος για τον σταρ των “Dukes Of Hazzard” – Πέθανε η γυναίκα του στα 53 της

14:43 23/2/2023 - Πηγή: InStyle

Βαρύ πένθος για τον John Schneider, τον σταρ των “Dukes Of Hazzard“, ο οποίος αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, Alicia Allain, πέθανε σε ηλικία 53 ετών.

Ο 62χρονος σταρ απέτισε φόρο τιμής στην αγαπημένη του, με την οποία παντρεύτηκαν το 2019, με μια συγκινητική δήλωση που μοιράστηκε στα social media.

“Η όμορφή μου Smile δεν νιώθει πια

πόνο, ζει σε νέο σώμα δίπλα στον Ιησού.” Ο John, ο οποίος συχνά αναφερόταν στη σύζυγό του ως “Smile”, πρόσθεσε: “Τέλος… αγκαλιάστε σφιχτά αυτούς που αγαπάτε και αφήστε τους να ξέρουν πώς αισθάνεστε. Πάντα το κάναμε.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Schneider (@johnschneider)

Επίσης, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τη σύζυγό του στον λογαριασμό του στο Twitter όπου έγραψε: “Το κέντρο μου, τα πάντα μου, το χαμόγελό μου”

My center. My everything. My Smile. pic.twitter.com/79dhaUHhR0

John Schneider (@John_Schneider) February 21, 2023

O πρώην συμπρωταγωνιστής του John στους “Dukes Of Hazzard”, Tom Wopat έστειλε τα συλλυπητήριά του στον φίλο του μέσω Facebook. “Tom εδώ… Μόλις πληροφορήθηκα ότι πέθανε σήμερα η σύζυγος του John Schneider… Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, αλλά δεν τις χρειάζομαι για να καταλάβω τον πόνο και την απώλεια που αντιμετωπίζει ο John. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί του, μαζί με τις σκέψεις και τις προσευχές ολόκληρου του έθνους των Dukes. Η Alicia ήταν μια δύναμη στη ζωή και την καριέρα του και θα μας λείψει…” έγραψε στη συγκινητική ανάρτησή του.

Η Alicia ήταν επιτυχημένη μουσικός παραγωγός αλλά και κομμώτρια. Πέθανε στο σπίτι του ζεύγους στη Λουιζιάνα. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2015 ενώ παντρεύτηκε το 2019 στον αχυρώνα της έκτασής του.

Σύμφωνα με το “Τhe Advocate”, η Alicia, που ήταν επίσης μάνατζερ του John, είχε επίσης μία κόρη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Schneider (@johnschneider)

Ο John έγινε πασίγνωστος ως Bo Duke στους “The Dukes Of Hazzard” από το 1979 έως το 1985, ενώ ήταν μόλις 18 ετών όταν πρωταγωνίστησε στον ρόλο αυτό. Επίσης, τον είδαμε σε επεισόδια των σειρών “Nip/Tuck”, “The Secret Life of the American Teenager”, “90210”ενώ είναι πολύ επιτυχημένος ως τραγουδιστής της Country μουσικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα