Flip flops: Ναι! Είναι τα αγαπημένα πέδιλα των stars αυτή την Άνοιξη!

Ποιος να το περίμενε πως οι σαγιονάρες που κάποτε φοράγαμε μόνο στην παραλία θα γίνονταν τάση που πλέον φοράνε ακόμα και οι top fashionistas σε κάθε φάση της καθημερινότητάς τους. Πολλοί σχεδιαστές λάνσαραν τις σαγιονάρες ως hot πρόταση για τη νέα σεζόν και πολλές γυναίκες με στιλ και άποψη έχουν ήδη αρχίσει να τις φοράνε.

Δεν έχει σημασία η απόχρωση που θα επιλέξεις αρκεί να διαλέξεις απλά σχέδια χωρίς υπερβολές. Συνδύασε τις σαγιονάρες σου με το look που θα υιοθετήσεις

στο γραφείο και αν σου πει κανείς τίποτε πες του πως τα flip flops είναι το Νο1 trend της άνοιξης.

Φόρεσε τις σαγιονάρες σου σε βόλτα με τις φίλες σου, σε ένα ραντεβού με το αγόρι σου ή ακόμα και σε πιο βραδινές εξόδους. Μπορεί ακόμα να σου φαίνεται περίεργο αλλά οι σαγιονάρες είναι όντως απίστευτα δημοφιλείς αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό.

Στις Εβδομάδες Μόδας πολλές γυναίκες έκαναν την εμφάνισή τους φορώντας σαγιονάρες συνδυασμένες με casual ή καλό ντύσιμο, κάτι που αποδεικνύει πως αυτά τα παπούτσια έχουν γίνει viral!

Tα denim σύνολα ταιριάζουν πολύ με τις σαγιονάρες, όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία. Φόρεσε μια μίνι τζιν φούστα με ένα denim jacket και ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με σαγιονάρες σε έντονη απόχρωση και ένα ζευγάρι statement γυαλιά ηλίου!

Αν θέλεις να φοράς τις σαγιονάρες σου πιο συχνά διάλεξε ένα πιο ουδέτερο χρώμα αν και πρέπει να συνηδειτοποιήσεις πως ό,τι χρώμα κι αν είναι οι σαγιονάρες σου ταιριάζουν με όλα τα ρούχα! Παρόλα αυτά το μαύρο, το μπεζ, το γκρι και το λευκό είναι χρώματα που συνήθως προτιμούν οι γυναίκες.

Διαβάστε ακόμα: Βρήκαμε τα 10 παπούτσια που έχουν γίνει viral στο instagram και τα φοράνε όλες οι fashionistas

Σικ styling για τη δουλειά: Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω σου με ΑΥΤΑ τα outfits (VIDEO)

Kόκκινη φόρμα: Δες πώς τη φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα