H Katie Holmes ήρθε στην Αθήνα- Δες το look της στο αεροδρόμιο (φωτό)

Η Katie Holmes και η κόρη της, Suri Cruise, βρέθηκαν στην Αθήνα και ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Μαμά και κόρη βρέθηκαν στην Αθήνα μετά το ταξίδι τους στη Λέσβο όπου επισκέφτηκαν το νησί

και το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης προσφύγων της Μόρια. Η ηθοποιός είναι πρέσβειρα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Artolution που ασχολείται με το προσφυγικό ζήτημα και δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram σχολιάζοντας:

«Νιώθω τόση ευγνωμοσύνη για αυτή την εμπειρία του να δουλεύω και να γνωρίζω αυτές τις απίστευτες γυναίκες στη Μόρια. Οι καρδιές τους είναι τόσο ευγενικές».

Η Katie και η Suri μίλησαν με τους πρόσφυγες, άκουσαν τις ιστορίες τους και συγκινήθηκαν με όλα αυτά που είδαν στη Μόρια. Άλλωστε οι συνθήκες που ζούνε αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι και οι καλύτερες.

Η γνωστή ηθοποιός έφτασε στο αεροδρόμιο με casual look και συγκεκριμένα φόρεσε cropped τζιν παντελόνι και μουσταρδί πουλοβεράκι ενώ ολοκλήρωσε το look της με sliders που δεν έδειχναν ιδιαίτερα κολακευτικά στα πόδια της, και μια oversized τσάντα. Όσον αφορά τα μαλλιά της ήταν απλά πιασμένα σε έναν ατημέλητο κόστο ενώ η ίδια δεν ήταν καθόλου βαμμένη.

Η κόρη της ηθοποιού από την άλλη μεριά, Suri Cruise, έκλεψε τις εντυπώσεις με την ομορφιά της αλλά και το ξεχωριστό στιλ της. Η Suri επέλεξε να φορέσει παντελόνι με ζωάκια και το συνδύασε με κρεμ πουλόβερ σε oversized γραμμή, κόκκινο φουλάρι με λαχούρια και λευκά sneakers. Η ίδια ολοκληρωσε το στιλ της με μαύρη τσάντα και χαμηλή αλογοουρά στα μαλλιά της.

Πηγή φωτογραφιών: ΝDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα: Tα denim looks της Φαίης που συγκέντρωσαν πάνω από 150.000 likes στο instagram

Βρήκαμε τα 10 παπούτσια που έχουν γίνει viral στο instagram και τα φοράνε όλες οι fashionistas

Σικ styling για τη δουλειά: Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω σου με ΑΥΤΑ τα outfits (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα