Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Νέα βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Το περιοδικό Down Town από εβδομαδιαίο γίνεται μηνιαίο και επανακυκλοφορεί με την εφημερίδα «Τα Νέα». Με αφορμή τη σημαντική αυτή αλλαγή, το βράδυ της Τρίτης (02/04) πραγματοποιήθηκε πάρτι σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο έδωσαν το “παρών” τους δημοσιογράφοι και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Αντώνης Ρέμος με τη σύζυγο του, Υβόννη Μπόσνιακ.

Το ερωτευμένο ζευγάρι φανερά ευδιάθετο, πόζαρε στους φωτογράφους και όπως θα δείτε, γι’ άλλη μια φορά η Υβόννη έκλεψε τις εντυπώσεις. Ντυμένη casual, αλλά και σικ απέδειξε πως δικαίως οι γυναίκες την εμπιστεύονται και για το δικό τους στιλ, αγοράζοντας κομμάτια από τη συλλογή της.

*Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Υβόννη Μπόσνιακ σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Gala, μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τον Αντώνη Ρέμο: “Ζούμε όπως οι υπόλοιπες οικογένειες. Είμαι δύο άνθρωποι που δουλεύουμε πολύ και προσπαθούμε να συντονίσουμε τον κοινό μας χρόνο. Ο Αντώνης υπήρξε καθοριστικός στην πορεία μου καθώς με βοήθησε να δω τη ζωή μου από άλλη οπτική. Η σχέση μαζί του με ηρέμησε, αισθάνθηκα ότι βρήκα το σπίτι μου. Ακούγεται κλισέ αλλά θα το πω… Ο Αντώνης με έκανε καλύτερο άνθρωπο.”, ενώ για την κόρη της, είπε: “Η αθωότητα έφυγε, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η μητρότητα σε προσγειώνει σε μια άλλη πραγματικότητα. Έγινα πιο υπεύθυνη”!

Διαβάστε ακόμη:

Η αινιγματική ανάρτηση της Βίκυς Κάβουρα μετά τα όσα δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη!

Keywords
Τυχαία Θέματα