Fay’s Beauty Tips: Πως βάφω τα χείλη μου!

Κορίτσια μου σήμερα θα σας δείξω βήμα βήμα πως βάφω τα χείλη μου. Δείτε τα βήματα που ακολουθώ και το βίντεο που έφτιαξα για το κανάλι μου στο Youtube.

–Ξεκινάμε επιλέγοντας ένα μαλακό μολύβι χειλιών σε απόχρωση σάπιο μήλο. Πάντα το μολύβι για το περίγραμμα πρέπει είναι πιο σκούρο από την απόχρωση του κραγιόν.

–Κάνουμε το περίγραμμα βγαίνοντας λίγο έξω –προς τα πάνω- στο σημείο που τα χείλη σχηματίζουν καρδιά, αλλά πατώντας ακριβώς επάνω στις πλαϊνές γραμμές των χειλιών για να είναι φυσικό το αποτέλεσμα.

-Μόλις ολοκληρώσουμε

το περίγραμμα, γεμίζουμε με το μολύβι τα χείλη μας προς το εσωτερικό, όχι όμως εντελώς, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στο να γεμίσουμε με το μολύβι τα χείλη στο πλάι.

-Όταν το περίγραμμα είναι πιο σκούρο και το κραγιόν που χρησιμοποιούμε στη συνέχεια πιο ανοιχτό, κάνεις ουσιαστικά μια φωτοσκίαση και τα χείλη δείχνουν πιο μεγάλα και ζουμερά.

-Το κραγιόν που έχω επιλέξει είναι αρκετά πιο ανοιχτόχρωμο, σε ροζ απόχρωση, γι’ αυτό πατάω λίγο πάνω στο περίγραμμα για να μην φαίνεται μεγάλη η διαφορά.

-Βάζουμε το κραγιόν ταμποναριστά, για να ενωθεί καλύτερα με το περίγραμμα.

-Για να δώσω επιπλέον ένταση στα χείλη, παίρνω με το δάχτυλο λίγο από μια σκιά με λάμψη (σε στικ ή σε κρέμα).

-Φροντίζουμε ώστε η σκιά να ταιριάζει με την απόχρωση κραγιόν που έχουμε επιλέξει. Εγώ επέλεξα μια ροζ σκιά με λάμψη που μπορούμε να χρησιμοποιούμε και για τα μάτια αλλά και στα ζυγωματικά.

-Την βάζω στο κέντρο του άνω και κάτω χείλους.

-Απλώνουμε προσεκτικά για να ενοποιηθεί με το κραγιόν, κάνοντας τα χείλη πιο σαρκώδη.

-Την ίδια σκιά χρησιμοποιώ και στο κέντρο του άνω βλεφάρου για λάμψη στο βλέμμα.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Μια ματιά ακόμα: Fay’s Beauty Tips: Τι έχω πάντα μέσα στην τσάντα μου

Keywords
Τυχαία Θέματα