Προβλέψεις Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα για να σκέφτεστε και να εκνευρίζεστε και όχι επειδή άργησαν να σας φέρουν τον καφέ σας. Αντιμετωπίστε τα πράγματα με ηρεμία και χαλαρότητα και όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος

Ο Ουρανός, που μπαίνει στο ζώδιό σας θα σας ζητήσει να κάνετε πολλές αλλαγές. Για να τις καταφέρετε πρέπει να είστε συνεχώς σε εγρήγορση και να μην επαναπαύεστε λεπτό.

Δίδυμοι

Το μυαλό σας και το βλέμμα σας είναι στο μέλλον. Μια ανησυχία και ένα απίστευτο άγχος σας έχει πιάσει πως όλα στη ζωή σας θα καταρρεύσουν. Ηρεμήστε!

Το παρόν βάζει τις βάσεις για το μετά.

Καρκίνος

Ένα οικογενειακό θέμα θα κάνει την εμφάνισή του και θα χρειαστεί μια άμεση λύση. Συζητήστε την πορεία σας με φίλους σας, είναι πάντα στο πλευρό σας έτοιμοι να σας βοηθήσουν και να σας συμβουλεύσουν.

Λέων

Αυτή είναι η σωστή στιγμή για αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Καλύτερες συνθήκες εργασίας, αύξηση ή ακόμα και μια πρόταση για μια νέα δουλειά που θα προκύψει μέσα από μια συζήτηση με γνωστούς σου.

Παρθένος

Μην είσαι αδιάλλακτη και μην κάνεις πράγματα μόνο και μόνο επειδή στα υπαγορεύει ο εγωισμός σου. Άλλαξε συνήθειες, δώσε την ευκαιρία να σου πουν οι άλλοι πως είναι ακριβώς τα πράγματα και κατόπιν πάρε τις αποφάσεις σου.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να κάνεις έναν απολογισμό και να δεις τελικά αν τα πράγματα στη ζωή σου έχουν πάει έτσι όπως ήθελες και ονειρεύτηκες. Αν όχι, τότε άρχισε να κάνεις τις αλλαγές που θα σε πάνε παρακάτω.

Σκορπιός

Σήμερα θα υπάρξουν πολλές εντάσεις, τόσο στη δουλειά, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Σε συμβουλεύουμε όμως να μείνεις μακριά από αυτές και να προσπαθήσεις να τις διαχειριστείς με ηρεμία και χαλαρότητα.

Τοξότης

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα break από τη δουλειά σου και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου; Αν δεν τον φροντίσεις εσύ, δυστυχώς δεν θα τον φροντίσει κανείς.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς στα ερωτικά σου που τα έχεις παντελώς ξεχάσει. Ο σύντροφός σου δεν θα σε περιμένει για πάντα, αρκετή υπομονή έχει κάνει μέχρι τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, βγες, διασκέδασε και φλέρταρε.

Υδροχόος

Κάποια θέματα θα προκύψουν σήμερα στη δουλειά που θα χρειαστούν άμεσα λύση. Το ξέρουμε πως θα φροντίσεις εσύ γι’ αυτό χωρίς να ρίξεις κανέναν. Το αίσθημα της δικαιοσύνης άλλωστε είναι από τις μεγαλύτερές σου αρετές και όλοι έχουν να λένε γι’ αυτό.

Ιχθύς

Αν και όλα πάνε καλά στα επαγγελματικά σας, υπάρχει μεγάλη περίπτωση σήμερα να θελήσει να σας βάλει τρικλοποδιά και να σας εξαπατήσει ένας συνάδελφός σας που μέχρι τώρα δεν σας είχε δώσει κανένα δικαίωμα. Δώστε μεγάλη προσοχή.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα