Αυτό δεν το περιμέναμε! Ελληνίδα τραγουδίστρια πλήρωσε 1022 ευρώ σε ταξί – Πώς αντέδρασε;

Η προγραμματισμένη πτήση της ακυρώθηκε με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να πάρει ταξί για τη μετάβασή της από μια πόλη σε άλλη. Το ταξίμετρο έγραψε 1.022 ευρώ με την ίδια να αντιδράει απολύτως φυσιολογικά!

Ο λόγος για τη Βίκυ Λέανδρος που χρειάστηκε να ταξιδέψει από την Κολωνία στο Βερολίνο για να πραγματοποιήσει τη συναυλία της. Ο ταξιτζής που τη μετέφερε, Barham Hamasahlik μίλησε στην εφημερίδα Bild και αποκάλυψε τι είχε συμβεί: «”Πρέπει να πάω στο Βερολίνο – γρήγορα”, μου είπε.

Στην αρχή δεν ήξερα ποια ήταν. Σκέφτηκα ότι μπορεί να την είχα δει στην τηλεόραση ή σε εφημερίδες». Κατά τη διάρκεια της διαδρομής η ίδια τραγουδούσε γαλλικά και γερμανικά τραγούδια: «Στην αρχή δεν ήξερα ποια ήταν η κυρία. Σκέφτηκα ότι μπορεί να την είχα δει στην τηλεόραση ή σε εφημερίδες».

Στην πορεία της διαδρομής ο οδηγός έμαθε ότι είναι τραγουδίστρια από την Ελλάδα και όταν έφτασαν στον προορισμό τους και της είπε το ποσό, η Βίκυ Λέανδρος τον πλήρωσε αλλά δεν έμεινε εκεί… Η γνωστή τραγουδίστρια θέλοντας να τον ευχαριστήσει τον προσκάλεσε στη συναυλία.

Διαβάστε ακόμα:

Πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι ξανά ερωτευμένη λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της!

Keywords
Τυχαία Θέματα