Tinted SPF: Γιατί και στην παραλία θέλετε να είστε περιποιημένες και άψογες

Ήρθε επιτέλους η στιγμή που σκέφτεστε πολύ σοβαρά να κάνετε το πρώτο σας μπάνιο. Κάποιες από εσάς ίσως το έχετε επιχειρήσει ήδη. Πρώτο σας μέλημα λίγο πριν την έκθεση στον ήλιο είναι η σωστή επιλογή του αντηλιακού σας. Τα έχουμε πει άλλωστε αυτά. Η υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία επιβάλλεται και μάλιστα με προϊόντα που φροντίζουν την επιδερμίδα και παράλληλα σας χαρίζουν έναν υπέροχο τόνο και λάμψη ταυτόχρονα.

Ναι, σωστά καταλάβατε. Αναφερόμαστε στις αντηλιακές κρέμες με χρώμα. Που μας έχουν σώσει τα τελευταία χρόνια αφού από την άνοιξη κιόλας αφήνουμε στην άκρη τον φον ντε

τεν και τη θέση του στο νεσεσέρ παίρνει το tinted SPF. Η απαλή κρέμα που χαρίζει προστασία από τον ήλιο αλλά και περιποίηση.

Πρόκειται για ανάλαφρες φόρμουλες που χαρίζουν μέτρια κάλυψη και έξτρα λάμψη στην επιδερμίδα. Παράλληλα αποτελούν την τέλεια βάση για το μακιγιάζ μας αφού το δέρμα ενυδατώνεται και παράλληλα αποκτά έναν τέλειο, ομοιόμορφο τόνο.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις συγκεκριμένες φόρμουλες τόσο καθημερινά όσο και στην παραλία.

Εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας εσείς δεν έχετε παρά να αποκτήσετε εκείνο που σας ταιριάζει:

Korres Κόκκινο Σταφύλι, Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF 30: Πρόκειται για μια φόρμουλα με αντιρυτιδική δράση που αφήνει ματ φινίρισμα στην επιδερμίδα. Είναι εμπλουτισμένη με συνδυασμό αντηλιακών φίλτρων και δραστικών από Κόκκινο Σταφύλι, εκχύλισμα curcuma longa και κάρδαμο που βοηθούν στη στη μείωση των πανάδων και απαλύνει την εμφάνιση ρυτίδων.

La Roche Posay Anthelios Shaka Tinted Fluid SPF50+: Αντιηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα. Είναι ιδανικό για όλους του τύπους δέρματος ακόμη και για τα πιο εύαίσθητα ενώ εφαρμόζεται και γύρω από τα μάτια.

Bare Minerals Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF 30: Μια έξτρα ενυδατική κρέμα σε μορφή τζελ με δείκτη προστασίας και χρώμα που καλύπτει ατέλειες χαρίζοντας λάμψη.

Chanel CC Cream Super Active Complete Correction SPF 50: Διορθώνει τον τόνο της επιδερμίδα προσφέροντας υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Avene Solaire Tinted Emulsion SPF 50+: Προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή φροντίδα στα ξηρά και ευαίσθητα δέρματα. Το αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα που περιέχει στη σύνθεση της αλλά και το ιαματικό νερό προσφέρουν ενυδάτωση και .κυτταρική προστασία.

Διαβάστε ακόμη:

To nail look σήμερα είναι ένα μικρό έργο τέχνης!

Αδιάβροχη μάσκαρα: Δείτε τις 7 καλύτερες γιατί πολύ σύντομα θα σας χρειαστούν!

Keywords
Τυχαία Θέματα