Eyeliner: Ένα μυστικό για 100% επιτυχία και σούπερ γατίσιο αποτέλεσμα -ΒΙΝΤΕΟ!

Ακόμα παλεύεις να πετύχεις την τέλεια γραμμή eyeliner; Ισχυρίζεσαι ότι δεν έχεις τον απαραίτητο χρόνο να αφιερώσεις αλλά σου αρέσει το eyeliner να σε συνοδεύει σε κάθε καθημερινό σου look; Όλα γίνονται αρκεί να μάθεις τον σωστό τρόπο! Και η beauty vlogger τoυ faysbook.gr @vasilikos είναι εδώ για να σου τα πει αλλά και να σου τα δείξει όλα..

Πάμε στα δεδομένα. Δεν μπορείς να κάνεις την τέλεια γραμμή eyeliner.

Δεκτό. Έχεις δοκιμάσει όλους τους τρόπους; Απορρίπτεται! Γιατί ο πιο τέλειος και εύκολος τρόπος είναι μπροστά στα μάτια σου και πάμε να σου τον αναλύσουμε εξηγώντας παράλληλα και τα λάθη που έκανες έως τώρα.

Δεν κοιτάς ευθεία. Το πρώτο και πιο σημαντικό λάθος είναι ότι δεν κρατάς ανοιχτό το μάτι σου καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας με αποτέλεσμα να ακολουθείς τη φυσική γραμμή του βλεφάρου και να δίνεις στο αποτέλεσμα μία καθοδική φορά. Μην ξεχνάς ότι τα μάτια σου είναι διαρκώς ανοιχτά και με βάση αυτό θα πρέπει να πετύχεις την τέλεια γραμμή.

Τραβάς το μάτι σου. Εφάρμοσε το eyeliner χωρίς να τραβάς προς τα έξω το βλέφαρό σου. Με αυτή την τεχνική τραβάς και το δέρμα του ματιού σου με αποτέλεσμα όταν το απελευθερώνεις να αποκαλύπτεται μία γραμμή με ζικ ζακ και όχι μία ευθεία γραμμή.

Τέλος, μην κάνεις μία ολόκληρη γραμμή eyeliner, δίνοντας στο αποτέλεσμα μία πιο βραδινή χροιά, αλλά ενίσχυσε το cat eye εφέ που επιθυμείς εφαρμόζοντας το eyeliner σου στα 3/4 του ματιού σου.

Αναρωτιέσαι ακόμα, όμως, ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος εφαρμογής του;

Πώς να κάνω εύκολα τη γραμμή eyeliner

Πάμε να το δούμε μαζί.

-Προμηθεύσου ένα flat ίσιο πινέλο. Είναι αυτό που θα κάνει και όλη την σκληρή δουλειά.

-Βούτα το πινέλο σε μία καφέ σκιά και με μία μόνο κίνηση και κοιτώντας ευθεία, ακούμπησε το ίδιο πινέλο στο τελείωμα του ματιού σου, αφήνοντάς το να δημιουργήσει την τέλεια ίδια γραμμή.

-Γέμισε το τελείωμα του ματιού σου με λίγη ακόμα καφέ σκιά.

-Και τώρα, έχοντας σαν οδηγό την γραμμή της σκιάς, έλα με το eyeliner σου και πάτησε επάνω.

Τέλειο; Όλα αυτά γίνονται γιατί μπορείς πολύ πιο εύκολα να διορθώσεις οποιοδήποτε λάθος με την σκιά παρά με το σκληρό και αδιάβροχο eyeliner.

Δες όλες τις λεπτομέρειες στο video που σου ετοίμασα εγώ, η beauty vlogger του faysbook.gr, @vasilikos και μην ξεχάσεις να το σώσεις για να το βρίσκεις πάντα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faysbook.gr (@faysbookgr)

Ρίξε μία ματιά ακόμα:

Η σωστή σειρά εφαρμογής των προϊόντων περιποίησης!

Tik Tok made me do it: 3 κινήσεις στο μακιγιάζ που αλλάζουν όλα όσα ήξερες!

Δυσκολεύεσαι με το eyeliner; Το huge trend του Tik Tok θα σε σώσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα