Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου αποκαλύπτει στο Πρω1νό: «Θα παραστεί στο δικαστήριο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Το Πρω1νό βρέθηκε ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Νικόλας Αλεξανδρής, ενόψει του δικαστηρίου που έχει προγραμματιστεί για τις 15 Σεπτεμβρίου. Ενάμιση χρόνο μετά την επίθεση που δέχτηκε με  βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα αντικρίσει τη γυναίκα που παραλίγο να της στερήσει τη ζωή.

Απαντώντας στις ερωτήσεις της Φαίης και του Γιώργου Λιάγκα, ο Νικόλας Αλεξανδρής μίλησε για το πλαίσιο ποινής που υπάρχει σε τέτοιες υποθέσεις, αναφέρθηκε στη δικογραφία, ενώ εξομολογήθηκε ότι όσο πλησιάζουν οι ώρες του δικαστηρίου, η ψυχολογία

της Ιωάννας Παλιοσπύρου χειροτερεύει.

«Το πλαίσιο ποινής είναι από 5-15 χρόνια. Εκείνο που ζητά η Ιωάννα είναι να τιμωρηθεί η καθ’ ομολογίαν δράστης στο μέτρο και στο βαθμό, στον οποίο επιτρέπει η ελληνική δικαιοσύνη. Είναι ευτύχημα ότι δεν έχει διαρρεύσει το σύνολο της δικογραφίας, οπότε υπάρχουν πολλά καινούργια στοιχεία που θα παρουσιαστούν στη δίκη. Μπορώ εύκολα να πω ότι τέτοιου είδους υποθέσεις δεν σχεδιάζονται και δεν υλοποιούνται από έναν άνθρωπο. Προφανώς και υπάρχουν συνεργοί, όμως δεν συνεπάγεται άμεσα ότι θα κατηγορηθούν ή μπορούν να κατηγορηθούν αν δεν υπάρχουν αποδείξεις.

Η Ιωάννα θα παραστεί στο δικαστήριο. Φαντάζομαι ότι θα παραστεί και η 36χρονη. Είναι απολύτως φυσιολογικό να θέλει να παραστεί στο δικαστήριο και να κοιτάξει τον άνθρωπο που παραλίγο να της αφαιρέσει τη ζωή και σήμερα βιώνει μια φυλακή, η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη από την όποια φυλακή θα βιώσει η δράστης. Όσο πλησιάζουν οι ώρες, ο οργανισμός της «πέφτει» γιατί τέτοιου είδους ζημιές στον οργανισμό το πρώτιστο που αποζητούν για να μπορέσουν να επουλωθούν είναι να υπάρξει απόλυτη ψυχική ηρεμία, που καταλαβαίνετε ότι δεν μπορεί να υπάρχει όσο πλησιάζει το δικαστήριο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του θύματος.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα:

Πρω1νό: Διάσταση απόψεων στο περιβάλλον του Mad Clip – Ποιος έχει τα κλειδιά του σπιτιού και τι έχει συμβεί με τον σταυρό;

Συγκλονίζει η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο Πρω1νό: «Το πρόσωπο και το σώμα της έχουν καλυφθεί με μοσχεύματα»

Mad Clip: Ραγίζει καρδιές το βίντεο με την μητέρα του στην κηδεία – «Ήταν χαρούμενο το αγόρι μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα