Πρω1νό: Διάσταση απόψεων στο περιβάλλον του Mad Clip – Ποιος έχει τα κλειδιά του σπιτιού και τι έχει συμβεί με τον σταυρό;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρω1νού, υπάρχει μια διάσταση απόψεων και μια κόντρα στο περιβάλλον του Mad Clip που αφορά στη διαχείριση της περιουσίας, του σπιτιού, των αντικειμένων που ήταν μέσα στο σπίτι. Στο επίκεντρο είναι χρήματα, κοσμήματα, αυτοκίνητα και κυρίως τα κλειδιά του σπιτιού του Mad Clip, δηλαδή ποιος θα τα διαχειριστεί.

Υπάρχουν δύο ερωτήματα, όπως μετέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στην εκπομπή:

Αν έχουν βγει ήδη κάποια αντικείμενα από το σπίτι του

34χρονου καλλιτέχνη χωρίς τη σύμφωνη γνώμη όλων.

Και ποιος έχει τώρα τα κλειδιά του σπιτιού, που μέσα είχε και πολλά μετρητά όπως έχουν καταθέσει οι φίλοι του Mad Clip που περνούσαν πολλά βράδια στο σπίτι του, ποιος έχει τα κλειδιά του αυτοκινήτου και τί γίνονται και τα κοσμήματά του.

Ενώ αναφορικά με τον περιβόητο σταυρό που ο παππούς του ανέφερε ότι δεν έχει βρεθεί στα πράγματά του, ο Τάσος Τεργιάκης μιλώντας με ανθρώπους που χειρίζονται την δικογραφία είπε ότι του μετέφεραν τα εξής:

«Και οι πυροσβέστες και η Τροχαία και οι διασώστες του ΕΚΑΒ μου είπαν ότι έκαναν έκθεση παραδίδοντας τα προσωπικά αντικείμενα στους οικείους του και δεν υπήρχε μέσα ο σταυρός. Αν τον έχει πάρει κάποιος, μπορεί να είναι κάποιος από τους συγγενείς που τους τον παρέδωσαν χωρίς να γραφτεί στην έκθεση. Ωστόσο, θα ψάξουν να βρουν τι έχει συμβεί γιατί υπάρχει αντίδραση από κάποιον από το περιβάλλον σχετικά με το ποιος έχει σήμερα τα κλειδιά του σπιτιού, τα χρήματα και άλλα. Είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Διαβάστε ακόμα:

Mad Clip: Ραγίζει καρδιές το βίντεο με την μητέρα του στην κηδεία – «Ήταν χαρούμενο το αγόρι μου»

Η Ελένη Γερασιμίδου απαντά για την αποχώρηση από την σειρά του Καπουτζίδη: «Δεν με έδιωξε ο παραγωγός, όποιος με έδιωξε ας το σκεφτεί»

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης απαντά μετά τον σάλο των δηλώσεών του: «Δεν δέχομαι τη μομφή ότι έθιξα κάποιον»

Keywords
Τυχαία Θέματα