Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη έκανε την πρώτη πρόβα της στο Τορίνο

Την πρώτη πρόβα της για τον 66o διαγωνισμό της Eurovision έκανε η Αμάντα Γεωργιάδη το απόγευμα της Κυριακής 1/5 στο Τορίνο. Η 25χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olimpico και ερμήνευσε το «Die Together«, εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της.

Η Αμάντα Γεωργιάδη επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ φόρεμα δια χειρός Σύλιας Κριθαριώτη ενώ τα μαλλιά της τα άφησε κάτω, κάνοντας δύο μικρές πλεξούδες. Όπως φαίνεται από τις πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, στο σκηνικό υπάρχουν πεσμένες καρέκλες και τα χρώματα κυμαίνονται στις αποχρώσεις του μπλε.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός είχε δηλώσει για την εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη: «Υπάρχει ένα κρυφό στοιχείο στο ‘‘Die Together’’ που με συγκίνησε από την πρώτη στιγμή που το άκουσα, πέρα από την ιστορία της απόλυτης αγάπης που διηγείται. Το γεγονός ότι αναδεικνύει πως συχνά οι παύσεις στην ομιλία μας είναι πιο εκκωφαντικές από τον ήχο της φωνής μας.

Ζήτησα από την Αμάντα να ερμηνεύσει το κομμάτι σαν η ιστορία που διηγείται να έχει συμβεί ένα χρόνο πριν. Το σκηνικό αποτύπωμα του τραγουδιού θα οριστεί από τρεις λέξεις: Τη μοναξιά, την έλλειψη που νιώθεις μετά από έναν χωρισμό και τη φθορά που τελικά αμβλύνεται από το χρόνο. Και όλα αυτά, βέβαια, θα καταλήγουν σ’ ένα υπέροχο φως.

Για να αποτυπωθούν στη σκηνή όλα αυτά τα στοιχεία χρησιμοποιήθηκαν προηγμένης τεχνολογίας LED κι ένα αντικείμενο, το οποίο, σύμφωνα με την προσωπική μου καλλιτεχνική εμπειρία, γειώνει τη σωματική ενέργεια».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή Φωτογραφιών: EBU / NATHAN REINDS

Διαβάστε ακόμα:

 Εύη Δρούτσα: Ο Πασχάλης Τερζής είχε μια περιπέτεια με την υγεία του, τώρα είναι καλά»

 Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος της εκπομπής και η αναφορά στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη

 Μαρία Ηλιάκη: Η μαντινάδα του Στέλιου Μανουσάκη ανήμερα της επετείου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα