Dior Cruise 2022: Μάθαμε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το μακιγιάζ των μοντέλων!

“Όμορφο, φωτεινό, εύκολο” – έτσι περιέγραψε το μακιγιάζ που είδαμε στο χθεσινό runway της Dior Cruise Collection 2022 στο Παναθηναϊκό στάδιο, ο Peter Philips, Creative & Image Director Christian Dior Makeup.

Επιλέγοντας ντελικάτες πέρλες ως το στοιχείο-έκπληξη που πρωταγωνίστησε στο eye makeup των μοντέλων, ο διάσημος makeup artist κράτησε το υπόλοιπο πρόσωπο ήσυχο και φωτεινό. Στα μάτια, χρησιμοποίησε την limited-edition παλέτα σκιών που δημιούργησε αποκλειστικά για τη συλλογή (και πωλείται αυτή τη στιγμή στο dior.com για τις επόμενες 72 ώρες!) 5 Couleurs Couture, No 22, Cruise Look: άπλωσε μια πινελιά χρυσής σκιάς σε όλο το πάνω βλέφαρο για να δώσει ένα όμορφο, glowy αποτέλεσμα στο βλέμμα, ενώ χρησιμοποίησε τον πιο σκούρο τόνο της άμμου κατά μήκος των βλεφαρίδων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Beauty Lovers (@diorbeautylovers)

Oλοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών με τη μάσκαρα Diorshow Overcurl “όχι τόσο για να δώσω μήκος όσο για να δημιουργήσω όγκο, που θα αναδείξει αυτό το αποτέλεσμα του “φυσικού” eyeliner”, εξήγησε ο ίδιος στο The Cut.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Beauty Lovers (@diorbeautylovers)

Πριν περάσει στο μακιγιάζ, περιποιήθηκε την επιδερμίδα των μοντέλων με την Prestige La Micro-Lotion de Rose και το La Micro Huile de Rose Advanced Serum. Συνέχισε δίνοντας φυσική φωτεινότητα στο πρόσωπο με το Dior Backstage Face & Body Primer ενώ ακολούθησε μια απόλυτα μινιμαλιστική προσέγγιση στο υπόλοιπο μακιγιάζ. “Καθόλου highights, καθόλου contouring” είπε ο Philips στην ίδια συνέντευξη – μόνο το Dior Backstage Foundation ως βάση και η Powder-no-Powder στη ζώνη Τ, λίγο πριν περπατήσουν τα μοντέλα στο Καλλιμάρμαρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Makeup (@diormakeup)

Στα χείλη, αφού πρώτα τα πέρασε με scrub για να εξασφαλίσει την απαλότητά τους, άπλωσε το Dior Addict Lip Glow, 000 Universal Clear, “που αναδεικνύει το φυσικό χρώμα των χειλιών κάθε μοντέλου και δίνει υπέροχο φινίρισμα”, εξήγησε ο Peter Philips.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Beauty Lovers (@diorbeautylovers)

Με πέρλες ή χωρίς, αυτό το μακιγιάζ του Peter Philips είναι μια φρέσκια, φωτεινή πρόταση για το καλοκαίρι που εντυπωσιάζει χωρίς να “φωνάζει” – την αγαπήσαμε!

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμα:

Dior Cruise 2022: Πέρλες και λάμψη στα beauty looks που “περπάτησαν ” στο Καλλιμάρμαρο

Dior Cruise 2022: Τι φόρεσαν γνωστές Ελληνίδες και ξένες celebrities -Oι πιο εντυπωσιακές παρουσίες

Dior Celebrates Greece: Όλα τα trends που ξεχωρίσαμε στο show που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο

Keywords
Τυχαία Θέματα