Survivor: Η απάντηση της Μαριάνθης Κάσδαγλη στην Καρολίνα Καλύβα για τον άσχημο χαρακτηρισμό στο πρόσωπό της

Οι δυο γυναίκες δεν τα πήγαιναν ιδιαιτέρως καλά όσο βρίσκονταν στο Survivor.

Η Καρολίνα Καλύβα είχε είχε κατηγορηθεί από την Χριστίνα Κεφαλά ότι αναφέρθηκε στην Μαριάνθη Κάσδαγλη χρησιμοποιώντας έναν πολύ άσχημο χαρακτηρισμό.

Ωστόσο, η Καρολίνα Καλύβα αρνήθηκε ότι μίλησε με αυτό τον τρόπο, λέγοντας ότι δεν χρησιμοποιεί τέτοιες εκράσεις.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη έδωσε τη δική της απάντηση στην πρώην συμπαίκτριά της μέσα από το “Love it”

«Εγώ προσωπικά με

τα αυτιά μου δεν την είχα ακούσει αυτή τη λέξη από την Καρολίνα αλλά δεν πέφτω και από τα σύννεφα αν εκφράστηκε και μίλησε έτσι λόγω κάποιας αντιπάθειας προς εμένα. Την τελευταία μέρα πριν φύγω όταν ζήτησα τον λόγο και της είπα, “Καρολίνα εσύ που λες ότι είσαι ντόμπρα γιατί το είπες αυτό πίσω από την πλάτη μου και αν όντως τελικά το είπες”. Δε μου απάντησε. Αν όντως δε το έχεις πει, μπορείς να το πεις το να το αφήνεις να υπάρχει στον αέρα για εμένα ίσως αποδεικνύει άλλα πράγματα.

Τότε είχε διαμάχες με άλλους παίκτες. Από τότε που βγήκε το συγγνώμη λένε ότι έχει χαθεί το φιλότιμο. Προφανώς και δεν κοιμάμαι και δε ξυπνάω με τη σκέψη αν έχω δεχτεί ή όχι συγγνώμη. Έτσι μιλάει και εκφράζεται, αλλιώς μιλάω εγώ. Δε με συμπαθεί, δεν τη συμπαθώ. Δε θα γίνουμε φίλες… Σε ένα παιχνίδι που είχε γίνει στο ποτάμι, μου μίλησε πάλι με αυτόν τον τρόπο που δε μου αρέσει. Της το είπα και μου ζήτησε συγγνώμη off camera όταν τελειώσαμε το παιχνίδι και επιστρέψαμε στην παραλία. Βέβαια μετά συνέχισε να έχει τέτοια συμπεριφορά», ανέφερε συγκεκριμένα.

Δείτε τις δηλώσεις της:

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Τριήμερο στην Άνδρο με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο – Φωτογραφίες!

Καρολίνα Καλύβα: Η πρώτη ανάρτηση της μετά την αποχώρηση από το Survivor

Παρασκευή Κερασιώτη: Η πρώην παίκτρια του GNTM εργάζεται ως σερβιτόρα στην Μύκονο -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα