Denim on denim! Η επιστροφή του είναι γεγονός και μας αρέσει πολύ

Τα τζιν επιστρέφουν δυναμικά και μάλιστα στη μορφή που τα είχες αφήσει το 2000! Για να γίνω πιο συγκεκριμένη το σκούρο μπλε τζιν σου που θυμίζει “τα ανέμελα χρόνια σου” είναι εδώ και πίστεψε με ήρθε για να μείνει.!

Οι σχεδιαστές Max Mara, Mugler, Nina

Ricci , Fendi, Tom Ford κ.α μας παρουσίασαν στις κολεξιόν τους το total denim με ένα τρόπο τόσο εθιστικό για εμάς αλλά και sexy που ανυπομονούμε να το φορέσουμε

Κάπου εδώ νιώθεις ευτυχισμένη αν δεν έχεις πετάξει το σκούρο μπλε τζιν σου και μπορείς σίγουρα να το χαρείς γιατί δεν παίζει καθόλου ρόλο η γραμμή του.

Όλοσωμη φόρμα, φόρεμα, παντελόνι καμπάνα αλλά και boyfriend είναι μόνο μερικά από τα στυλ που είδαμε και μας άρεσαν πολύ.Η τζιν ολόσωμη φόρμα σε στενή γραμμή είναι από τα κομμάτια που θα σου πρότεινα να έχεις οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου για την επόμενη σεζόν.

Το σκούρο χρώμα του είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που μας κάνει να το επιλέγουμε καθώς δείχνει την σιλουέτα πιο αδύνατη και έτσι ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους.

Στα αξεσουάρ έχεις ατελείωτες επιλογές καθώς το denim είναι ένας καμβάς που σου επιτρέπει να πειραματίζεσαι με όλα τα χρώματα και τα υφάσματα.

Το δικό μας αγαπημένο ο συνδυασμός του με το κόκκινο και το μωβ .

Keywords
Τυχαία Θέματα