To Faysbook.gr στα backstage του DWTS: 15 πράγματα που δεν είδατε (φωτό)

Χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Dancing with the Stars και το Faysbook.gr βρέθηκε στα παρασκήνια του πολυαναμενόμενου λαμπερού show. Καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς καθόμασταν backstage για να σας μεταφέρουμε όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες.

1. Υπήρχε ένα υπέροχο κλίμα
Και ενώ κανείς θα περιμένει πως στα παρασκήνια ενός λαμπερού show θα υπάρχουν ίντριγκες και κακίες, αυτό που παρατηρήσαμε ήταν celebrities και χορευτές που παρακολουθούσαν

μέσα από μια τηλεόραση που υπήρχε στα backstage τα ζευγάρια που χόρευαν και τα καταχειροκροτούσαν, έλεγαν όμορφα λόγια και θαύμαζαν ο ένας τον άλλον.

2. Ο έρωτας της Ευρυδίκης και του Κωνσταντίνου είναι πολύ δυνατός
Αυτό που προσέξαμε ήταν πως οι δύο τους περιφέρονταν στα παρασκήνια πιασμένοι από το χέρι όλη την ώρα. Η Ευρυδίκη ήταν πολύ τρυφερή μαζί του και εκείνος την κοιτούσε στα μάτια και το βλέμμα του έλαμπε.

3. Μια υπέροχη οικογένεια
Η Κλέλια Πανταζή με τους γονείς της ήρθαν να στηρίξουν την Άννη Πανταζή που συμμετέχει στο DWTS. Η Κλέλια έδωσε συμβουλές στην Άννη μπροστά στις κάμερες αλλά και πίσω από τις κάμερες, ενώ αποκάλυψε πως τα γούρια που της έδωσε ήταν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τι παρατηρήσαμε εμείς στα backstage; Πως η οικογένεια Πανταζή είναι μια πολύ δεμένη οικογένεια και η αγάπη που εκφράζουν ο ένας για τον άλλον ακόμα και δημόσια είναι αληθινή, καθαρή και υπέροχη!

4. Η εντυπωσιακή Σάρα Εκσενάζυ
Η Σάρα από το Survivor ήρθε να στηρίξει τον μπαμπά της, Αλμπέρτο που συμμετέχει στο show και έκανε μερικές δηλώσεις στο DWTS. Αυτό που μας εντυπωσίασε στη Σάρα είναι πόσο γλυκιά κοπέλα είναι, πόσο χαμογελαστή και πόσο ευγενική με όλο τον κόσμο.

5. Η Γκαλένα Βελίκοβα έκλεψε τις εντυπώσεις
Η όμορφη κριτής του DWTS πόζαρε χαμογελώντας στα παρασκήνια και δήλωσε πως ανυπομονεί και για το φετινό DWTS. Η ίδια έκλεψε τις εντυπώσεις με τουαλέτα Cinema by Panos Zinas.

6. Η άνετη της βραδιάς…
H Μυριέλλα Κουρεντή ήταν η πιο άνετη μέσα στον χώρο των backstage και έδειχνε να μην είναι καθόλου αγχωμένη. Ένα όμορφο στιγμιότυπο που ζήσαμε όσοι ήμασταν backstage ήταν η στιγμή που χόρεψε η Άννη Πανταζή. Στα backstage η Μυριέλλα έβλεπε την εμφάνιση της Άννης μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και οι δύο celebrities σχολίαζαν μόνο θετικά την εμφάνιση της Άννης ενώ μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη γνωστή αθλήτρια.

7. Το πιο δεμένο ζευγάρι
Όλα τα ζευγάρια πηγαινοέρχονταν, συναντούσαν τους φίλους τους, παρακολουθούσαν το DWTS από την τηλεόραση ή έκαναν πρόβες. Ο Κώστας Τσουρός και η ντάμα του ήταν αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δεμένα ζευγάρια της βραδιάς και φαίνονταν πως εκτός από ζευγάρι στη σκηνή πλέον είναι και δύο καλοί φίλοι.

8. Οι πιο επιμελείς
Η Μαρία Καλάβρια και η Δωροθέα Μερκούρη έκαναν εντατικά πρόβα στα backstage προκειμένου να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στο παρκέ του DWTS.

9. O Γιάννης Αιβάζης και η κόρη του στο πλευρό της Μαρίας
Ο Γιάννης Αιβάζης και η Μαρία Κορινθίου είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι ενώ η σχέση με την κόρη τους είναι πολύ δυνατή. Η Μαρία αγκάλιαζε και φίλαγε συχνά την κορούλα της, ενώ ήταν πολύ φιλική με τους δημοσιογράφους στα backstage.

10. Αυτός που το διασκέδασε πιο πολύ
Ο Άνθιμος Ανανιάδης ήταν μέσα στην ενέργεια και στο κέφι, έκανε συνέχεια πλάκα και φαινόταν να το διασκεδάζει με την ψυχή του. Περιφερόταν με μεγάλη άνεση στον χώρο και δεν χάλασε ούτε μια φορά χατίρι στους φωτογράφους που ήθελαν να τον φωτογραφήσουν και να πάρουν δηλώσεις του.

11. Η Λάουρα Νάργες στο πλευρό της κολλητής της
Η Λάουρα Νάργες βρέθηκε στο πλευρό της αγαπημένης της Ευρυδίκης και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό. Οι δημοσιογράφοι την πείραξαν για τον αγαπημένο της που λείπει στο survivor και εκείνη τους απάντησε: «Αχ μην με πατάτε εκεί που πονάω».

12. Δύο καλές φίλες
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Δωροθέα Μερκούρη φαίνεται να έχουν μια πολύ στενή σχέση και πόζαραν μαζι στον φακό με την Πηνελόπη να λέει στους φωτογράφους: «Δεν βγάζω φωτογραφία χωρίς τη Δωροθέα μου».

13. Η Βίκυ Κάβουρα ήταν λίγο…απογοητευμένη
Η πανέμορφη ηθοποιός (που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά όμορφη από κοντά) δεν θελησε να κάνει αρχικά δηλώσεις λόγω του άγχους της αλλά αμέσως μετά τον χορό της μίλησε στις κάμερες και τόνισε πως δεν περίμενε από την κριτική επιτροπή να είναι τόσο αυστηρή.

14. Ο αστείος της παρέας
Ο Αντώνης Βλοντάκης έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και αυτό φαινόταν κάθε φορά που έμπαινε στον χώρο του backstage, έλεγε απλά μια ατάκα, όλοι γελούσαν και μετά αποχωρούσε.

15. Ο Γιάννης Λάτσιος στα backstage
Ο Γιάννης Λάτσιος είναι ένας άνθρωπος που έχει στηρίξει το DWTS από την πρώτη του χρονιά και το ίδιο έκανε και φέτος. Ο ίδιος βρισκόταν συνέχεια και παντού, έβλεπε αν όλα πήγαιναν καλά, εμψύχωνε τους παίκτες ενώ σε κάποια στιγμή τον είδαμε να μιλάει με κάποιους celebrities και να τους λέει να χαλαρώσουν και να το απολαύσουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα