DWTS 6: Η τελευταία μέρα της Μελέτη, η επιστροφή της Γκαγκάκη και η μεγάλη ανατροπή στο αποψινό live

Λίγο μετά την εντυπωσιακή έναρξη του Dancing with the stars, η Ευαγγελία Αραβανή καλωσόρισε για ακόμα μια φορά την κριτική επιτροπή.

Η όμορφη παρουσιάστρια εξέφρασε τη συγκίνισή της για την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς όπως έγινε γνωστό είναι η τελευταία της εμφάνιση στο

show λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωράκι. Η Ελεονώρα δήλωσε on air: ”Από την ώρα που έχω έρθει προσπαθώ να απολαύσω την κάθε στιγμή μαζί σας. Ήταν μια πολύ όμορφη συνεργασία και εμπειρία… Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ και ξέρετε ότι σας αγαπώ όλους και θα σας βλέπω από το σπίτι”.

Στη συνέχεια η όμορφη Ευαγγελία έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αποψινή guest κριτή του show, την Κατερίνα Γκαγκάκη. Η ίδια δήλωσε: ”Όλο αυτό το διάστημα σας παρακολουθώ και στέλνω μηνύματα ασταμάτητα. Πέραν της μεγάλης επιστροφής εγώ ήρθα για έναν λόγο… Ήθελα να κάτσω πολύ δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα να τον ενισχύσω”.

Λίγο μετά την παρουσίαση των ζευγαριών η Ευαγγελία αποκάλυψε και τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς… Το ζευγάρι που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία κερδίζει ασυλία για το επόμενο live, ενώ απόψε… δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση!

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε πως είναι το κορμί της 17 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Έξαλλη η Κορινθίου με τα σχόλια για τη σέξι φωτογραφία της στο instagram: ”Πραγματικά λυπάμαι για τον τρόπο και την παιδεία σου”

Keywords
Τυχαία Θέματα