Πρω1νά... βέλη και από Σκορδά κατά Σπυροπούλου

SHOWBIZΠρω1νά... βέλη και από Σκορδά κατά ΣπυροπούλουΠαρασκευή, Μάρτιος 30, 2018 - 21:26

❱❱ Λαϊκό δικαστήριο στήθηκε στο «Πρω1νό» με... κατηγορούμενη την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και... πρόεδρο τη Φαίη Σκορδά.

Μπορεί η παρουσιάστρια της εκπομπής να κρατάει συνήθως τις ισορροπίες αποφεύγοντας να πάρει θέση σε κατηγορίες που ακούγονται από τα μέλη του πάνελ της, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση... έσφαξε με το βαμβάκι την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Ηταν ένα γλυκό παιδί όταν τη συνάντησα αρχικά. Μετά από χρόνια, όταν την ξανασυνάντησα, ήταν ένα άλλο πρόσωπο. Λες πώς μεταμορφώθηκε έτσι;» ήταν το σχόλιό της μετά τα... βέλη που εκτόξευσαν οι συνεργάτες της στην πρώην παίκτρια του «Survivor».

«Οταν έμπαινε με τον σκύλο της στο πλατό και τον έδινε στον παραγωγό και του έλεγε “πήγαινέ το βόλτα” ή όταν χρησιμοποιούσε τους ανθρώπους σαν υπηρέτες… Ενας άνθρωπος φαίνεται πώς αντιδρά όταν βρίσκεται από τα χαμηλά στα ψηλά. Την περίοδο που είχε εξουσία, δεν έδειξε τον καλύτερο χαρακτήρα» ανέφερε η πανελίστρια Κλεοπάτρα. «Παίρνεις ένα κοριτσάκι 22 χρόνων και το βάζεις σε ένα χρυσό κλουβί, με χρυσά καμαρίνια, που ξαφνικά τα στελέχη του Alpha τής κάνουν κομπλιμέντα, και ξαφνικά βρίσκεσαι να είσαι στην κορυφή με υποτακτικούς. Ε, δεν θα την ψωνίσεις;» αναρωτήθηκε με τη σειρά του ο Αρης Καβατζίκης. «Δεν τη βάλανε σε χρυσό κλουβί… μόνη της μπήκε» τόνισε ο Κώστας Τσουρός.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα