DIY: Οι μάσκες προσώπου, σώματος και μαλλιών των αγαπημένων μας celebrities, Berry, Lively και Alba!

Οι celebrities συχνά αποκαλύπτουν τα μυστικά της ομορφιάς τους, κυρίως μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram ή σε συνεντεύξεις τους. Και δεν είναι μόνο τα προϊόντα περιποίησης των αγαπημένων τους beauty brands αλλά και οι μάσκες για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά που φτιάχνουν μόνες στο σπίτι.

Μοιράζονται μάλιστα τις συνταγές τους με τις θαυμάστριες-followers, αποδεικνύοντας πως έχουν τις ίδιες συνήθειες με τις κοινές θνητές. Εμείς σήμερα σας αποκαλύπτουμε

τις 3 αγαπημένες μας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε το παράδειγμά τους.

Halle Berry: Μάσκα προσώπου για απαλότητα και λάμψη. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry) στις 19 Απρ, 2020 στις 11:32 πμ PDT

Θα χρειαστείτε: 2 κ.σ. πράσινο τσάι, 1 κ.γ. κουρκουμά, 1/2 κ.γ. χυμό λεμονιού και 1/4 φλ. γιαούρτι. Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε πολύ καλά μέχρι να γίνουν ένα παχύρευστο μείγμα.

Απλώστε τη μάσκα σε όλο το πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, και αφήστε τη να δράσει για 10 λεπτά. Ξεπλένετε καλά με άφθονο χλιαρό νερό και απλώνετε την ενυδατική σας κρέμα.

Blake Lively: Μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively) στις 27 Αύγ, 2017 στις 3:03 μμ PDT

Η Blake Lively αποκάλυψε σε μία από τις συνεντεύξεις της το μυστικό της μητέρας της για τέλεια μαλλιά Πρόκειται για μία μάσκα που αποτελείται από ένα μόνο υλικό: Τη μαγιονέζα! Πριν μπει στο μπάνιο απλώνει αρκετή ποσότητα μαγιονέζας στις άκρες των μαλλιών και την αφήνει να δράσει όση ώρα κάνει ντους.

Στη συνέχεια λούζει τα μαλλιά της με το σαμπουάν κάνοντας απαλό μασάζ. Τέλος ξεπλένει πολύ καλά επιμένοντας στις άκρες ώστε να απομακρύνει κάθε υπόλειμμα της μαγιονέζας.

Jessica Alba: Απαλό scrub σώματος. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Alba (@jessicaalba) στις 20 Μάρ, 2020 στις 2:17 μμ PDT

Πρόκειται για ένα απολεπιστικό σώματος που θυμίζει γλυκό. Θα χρειαστείτε ζάχαρη, ελαιόλαδο, έλαιο καρύδας και βανίλια σε σκόνη. Αναμιγνύετε όλα τα υλικά καλά. Απλώνετε το scrub στο σώμα και κάνετε μασάζ με απαλές, κυκλικές κινήσεις.

Στη συνέχεια ξεπλένετε καλά μέσα στο ντους. Το δέρμα σας θα αποκτήσει απίθανη απαλότητα και υπέροχο άρωμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε δύο φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα για την ομορφιά και την περιποίηση:

Τα αντηλιακά που μπορείτε να “απλώσετε” στο δέρμα σας χωρίς να λερώσετε τα χέρια σας!

Rainbow nail art: Το πιο χαρούμενο look είναι συμβολικό και αυτός είναι ο μήνας που πρέπει να το υιοθετήσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα