Ήρθε η στιγμή να μάθετε πόσο συχνά πρέπει να ενυδατώνετε τα μαλλιά σας!

Η σωστή ενυδάτωση των μαλλιών σας είναι το Α και το Ω αν θέλετε να είναι υγιή και λαμπερά. Δεν έχει σημασία η υφή τους. Τόσο τα σγουρά όσο και τα ίσια ή τα σπαστά έχουν ανάγκη την απαραίτητη υγρασία λένε οι ειδικοί.

Γνωρίζετε όμως πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να χρησιμοποιείτε conditioner ή μάσκα ενυδάτωσης; Αν όχι οι hair experts εξηγούν. Το σωστό είναι να ενυδατώνετε τα μαλλιά σας κάθε φορά που τα λούζετε.

Λογικά

η επόμενη ερώτηση είναι πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να λούζεστε. Αυτό έχει να κάνει με τον τύπο των μαλλιών σας. Αν είναι ξηρά, ταλαιπωρημένα ή βαμμένα, 1-2 φορές την εβδομάδα είναι η ιδανική συχνότητα.

Η χρήση της μάσκας έχει να κάνει και με τον τρόπο που αντιδρά η τρίχα. Αν τη βαραίνει και προκαλεί λιπαρότητα σημαίνει πως πρέπει να μειώσετε τις φορές που τη χρησιμοποιείτε.

Σ’ αυτή την περίπτωση μπορείτε να απλώνετε ενυδατικό προϊόν κάθε δεύτερη φορά που λούζετε τα μαλλιά σας ή 2-3 φορές το μήνα. Εναλλακτικά, μπορείτε να μειώσετε την ποσότητα της μάσκας που χρησιμοποιείτε.

Οι hairstylists επιμένουν πως όλα εξαρτώνται από την συμπεριφορά των μαλλιών σας. Είναι ο μόνος τρόπος να καταλάβετε αν το παρακάνετε με την ενυδάτωση ή δεν αρκεί.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ειδικά τους επόμενους μήνες τα μαλλιά σας την χρειάζονται περισσότερο απ’ ότι το Xειμώνα αφού η θάλασσα, το νερό της πισίνας και ο ήλιος αφυδατώνουν την τρίχα και εσείς πρέπει να κάνετε το σωστό.

Εμείς επιλέξαμε τις αγαπημένες μας μάσκες ενυδάτωσης. Εσείς θα πρέπει να επενδύσετε σε εκείνη που σας ταιριάζει.

Garnier Botanic Therapy Almond Milk Softness Milk Mask: Με βιολογικό γάλα αμυγδάλου από την Ισπανία και βιολογικό νέκταρ αγαύης από το Μεξικό.

Orzene Mask  Hyalucare: Με υδρολυμένη πρωτεΐνη σιταριού  και σύμπλοκα υαλουρονικού οξέως και βιταμίνης Β.

L’ Oreal Paris Botanicals Lavender Hydrating Mask: Με αιθέριο έλαιο λεβάντας.

Korres Μάσκα Θρέψης και Ενυδάτωσης με Αμύγδαλο και Λινάρι. 

Apivita Express Beauty Μάσκα μαλλιών για ενυδάτωση με υαλουρονικό οξύ. 

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα για την ομορφιά και την περιποίηση:

Αυτά είναι τα 5 φον ντε τεν που χαρίζουν λάμψη σε όλο το πρόσωπο -Ποιο θα επιλέξετε;

Chic updo: Είστε καλεσμένες σε γάμο; Δείτε πως θα φτιάξετε το ωραιότερο χτένισμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα