Διάσημο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί!

Με μία ανάρτηση στο Instagram ο Luke Cook και η Kara Wilson ανακοίνωσαν ότι θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι!

Ο 33χρονος Luke Cook -τον οποίο γνωρίσαμε ως Lucifer στη σειρά του Netflix με τίτλο “Chilling Adventures of Sabrina”– δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον κήπο του σπιτιού τους, στην οποία ποζάρει μαζί με την Kara Wilson -η οποία

είναι μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες στυλίστριες των celebrities του εξωτερικού-, με εκείνον να αγγίζει την φουσκωμένη της κοιλιά.

Στο post του αυτό, λοιπόν, έγραψε χαρακτηριστικά: «Θα αποκτήσουμε μωρό! Ένα μικρό αγοράκι. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι αλλά και λίγο φοβισμένοι, ωστόσο περισσότερο ενθουσιασμένοι! Τη μέρα που μάθαμε ότι η Kara είναι έγκυος έβρεχε στο Λος Αντζελες και ο κόσμος έμπαινε τρελαμένος σε lockdown. Νομίζω ότι και οι δύο φοβηθήκαμε λίγο πώς θα αποκτήσουμε παιδί σε έναν κόσμο που έχει προσβληθεί από μια πολύ απειλητική πανδημία».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luke Cook (@thelukecook) στις 13 Ιούν, 2020 στις 5:39 μμ PDT

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τα περασμένα Χριστούγεννα, αλλά στην ανάρτηση που έκανε η Kara Wilson στο λογαριασμό της για να ανακοινώσει κι εκείνη με τη σειρά της το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης της, άφησε να εννοηθεί ότι έχουν παντρευτεί καθώς αποκάλεσε τον ηθοποιό “σύζυγο” της.

Διαβάστε περισσότερα:

Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν ήθελα να παραμείνω άλλο στο GNTM»

Χριστίνα Μπόμπα: Πήγε στη Θεσσαλονίκη και της είπαν τον… καφέ! (Βίντεο)

Η απίστευτη αντίδραση της Δέσποινας Μοιραράκη όταν έμαθε από δημοσιογράφους για την προσωπική ζωή του γιου της!

Keywords
Τυχαία Θέματα